Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Finalistky Miss 2012. Pozrite sa, čím chcú zaujať...
Zdielať na

Finalistky Miss 2012. Pozrite sa, čím chcú zaujať...

Dvanásť finalistky súťaže Miss Slovensko 2012 sa už nevie dočkať finálového večera. Ten odvysiela TV JOJ 27. apríla. O vizáž, vlasy a šaty sa starajú ozajstní profesionáli, ale to nestačí. Čím chcú dievčatá zaujať porotu?

Prirodzený prejav

Dievča, ktoré získa korunku bude Slovensko reprezentovať celý rok nielen doma, ale aj v zahraničí. Čím chcú dievčatá zaujať porotu a zaslúžiť si toto prestížne ocenenie? "Ja toto vôbec neviem povedať. Jedine, čo môžem, že prirodzenosť. Snažím sa teda, prirodzene sa usmievam aj všetko," hovorí finalistka číslo 4 Jana Nagyová. Táto finalistka má podľa jej slov ešte jeden tromf. Vlasy! "Vlasy, tie sú také ako slniečko svietim,..." dodala.

Na prirodzenom prejave tvrdo maká aj ďalšia finalistka, ktorou je budúca inžinierka Mária. "Keď človek je pred kamerami a tými objektívmi, tak je to trošku náročné, ale verím, že sa možno to uvoľnenie dostaví," povedala magazínu TOPSTAR finalistka číslo 11 Mária Frťalová.

Vynašla nové slovo

Vždy v pohode, usmievavá, veselá a bezprostredná je jediná kučeravá slečna, Júlia. "Neviem či som taká s humorom, môžeme povedať, že rozveselím možno nejaké to okolie, ktoré je pri mne, že by to nebolo všetko také nudné a stereotypické," tvrdí finalistka číslo 3 Júlia Kollárová.

Verí svojim nohám

Finalistka Romana chce naopak vytiahnuť ženské zbrane ťažkého kalibru. "No hlavne by to mali posúdiť druhí, ale mám celkom rada svoje nohy," uviedla finalistka číslo 8 Romana Boboková.

Vlasy, oči, sympatia

Sú rovné, sú štíhle, sú dlhé, od pása až po zem... schvaľujeme tento výber. Medzi finalistkami však jednoznačne dominovala iná ženská zbraň. Alebo zbrane? Všetky sa zhodli na tom, že ich kráse dominujú oči."Husté vlasy určite, oči a aj sympatia," myslí si o sebe finalistka číslo sedem Valentína Semanová. 

"Kukadlá" majú dievčence naozaj pekné. Ani vrásky im v ich veku ešte zďaleka nehrozia, tak nimi môžu hádzať zvodné pohľady na porotcov. Či to zaberie, to sa nedá odhadnúť. A tak iné slečny kalkulujú viac so svojím vzdelaním. "Tak ja si myslím, že tým, že som precestovala už celý svet, že som skúsená , čo sa týka najmä jazykovej výbavy," hovorí o sebe finalistka Miriam Mattová.

Miss 2012_finalistky_spredu_Slovensko

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie