Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Páni pozor! Väčšina krások je bez partnera
Zdielať na

Páni pozor! Väčšina krások je bez partnera

Hoci sú krásne, inteligentné a mladé, šestica z nich nemá po boku žiadneho princa. Reč je o dvanástich najkrajších ženách Slovenska. Aký by mal byť muž ich snov a ako ich možno zbaliť?

Možno práve táto súťaž priláka nejakých nádejných mužov aj nezadaným kráskam. "Čo má prísť, tak príde. To sa nikdy nedá vychytať, že niekde idem a chcem frajera, chcem, chcem," hovorí na to s úsmevom Júlia Kollárová.

Kinderká ako lákadlo

"Nespoliehala by som sa na to, že v tejto súťaži alebo prostredníctvom tejto súťaže si niekoho nájdem, ale určitá šanca tam je," tvrdí zase Denisa Krajčovičová.

Zadané slečny si partnerov po svojom boku iba pochvaľujú. Väčšinou to boli práve oni, kto ich do súťaže krásy prihlásil. Neustále ich vraj podporujú a rozmaznávajú. "On je taký môj zlatúšik, teraz mi poslal 6 kinderiek," priznala Zvolenčanka Jana Nagyová.

Prekliatie súťaže krásy

Miss však neprináša len ovocie. S partnermi sa kráľovné krásy zväčša porozchádzali. Tohtoročné finalistky si takúto alternatívu nepripúšťajú. "Takéto veci vôbec neriešime. Ako obavy tam sú, ale to je aj zo strany rodiny, že sa boja, čo bude," tvrdí Silvia Kimličková.

Opačný názor zdieľa finalistka Valentína Semanová. "Nie, nebojím sa vôbec. Myslím, že je to vec osobnosti a tých ľudí."

Pán Božský

Každá z mladých súťažiacich má iné predstavy o tom pravom. Medzi tie najfrekventovanejšie odpovede patrili komunikatívnosť, inteligencia a zmysel pre humor. Tak páni, ak spĺňate tieto požiadavky, držíme palce v boji o ich srdcia!

Finále odvysiela 27. apríla v priamom prenose televízia JOJ.

FACEBOOK

Súvisiace články

Najčítanejšie