Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ANKETA: Miss 2012, hlasujte za vašu favoritku
Zdielať na

ANKETA: Miss 2012, hlasujte za vašu favoritku

Tieto dievčatá sa rozhodli splniť si svoj sen - stať sa kráľovnou krásy. No než sa tak stane, o tento titul musí každá z nich zabojovať, pretože zvíťazí iba jedna. Dvanásť krásnych mladých odvážnych finalistiek Miss 2012 už čaká.

Patrónkou je Magdaléna Šebestová

Jedna sedemnástka, jedna osemnástka, štyri devätnástky, dve dvadsiatky, jedna dvadsaťjedenročná a tri dvadsaťštyriročné slečny postúpili do finálového tuctu najkrajších dievčat. Ich patrónkou je Miss z roku 2006, Magdaléna Šebestová.

Rovnako ako Magda, väčšina dievčat sú brunetky. Samozrejme všetky sú dlhovlásky a vyčnieva medzi nimi iba číslo 3, Júlia Kovárová, ktorá má ako jediná kučeravé vlasy. Okrem toho vie aj parádne spievať.

Tanečníčky, speváčky aj športovkyne

Hudbu miluje aj finalistka číslo 2, Martina Cabanová. Jej najobľúbenejšou skupinou sú Beatles. Ale, okrem milovníčok kvalitnej muziky sme medzi finalistkami našli aj nadšené tanečnice. Takou je aj finalistka číslo 5, Dominika Tóthová či 10, Denisa Krajčovičová.

Zaujímavosťou tohto ročníka súťaže je fakt, že až na jednu, všetky dievčatá vraj majú rady adrenalín. Vyskúšali si bungee jumping, skákali z lietadla, rady lozia po horách.

Staršie finalistky už majú aj jasné predstavy o živote. Študujú na vysokých školách a dokonca už aj vedia, čím by sa chceli v budúcnosti živiť. Valentína Semanová s číslom sedem by chcela byť zubárkou.

Finále odvysiela 27. apríla v priamom prenose televízia JOJ.

Miss 2012_finalistky_spredu_Slovensko

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie