Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Miss 2012. Kastingy sa skončili, ide do tuhého!
Zdielať na

Miss 2012. Kastingy sa skončili, ide do tuhého!

Koncom apríla sa dozvieme, kto tento rok získa titul najkrajšej Slovensky - v súťaži Miss Slovensko 2012. To je síce ešte relatívne ďaleko, no výber odvážnych a krásnych dievčat už úspešne odštartoval. Od začiatku týždňa putuje porota po celom Slovensku, aby vybrali tie najkrajšie z najkrajších. Posledný kasting prebehol včera v Bratislave.

Zo všetkých kastingov vzíde ešte koncom januára na neverejnom bratislavskom semifinále dvanásť finalistiek. Tie neskôr absolvujú predfinálovú prípravu a 27. apríla sa v Bratislave uskutoční galavečer, na ktorom sa verejnosť dozvie meno novej Miss Slovensko. Večer v priamom prenose odvysiela TV JOJ.

Víťazka poputuje na MISS WORLD

Víťazku čaká okrem iného postup na svetovú súťaž Miss World, ročná honorovaná zmluva od Produkčného domu Forza na 33 000 €, Volkswagen Beetle so sadou pneumatík Matador, dovolenka od CK Hydrotour a ďalšie zaujímavé ceny.

Novinkou je aj zmena na poste tváre a hovorkyne súťaže, kde Tamaru Heribanovú tento rok vystrieda Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová. Bývalá kráľovná krásy prijala ponuku Produkčného domu Forza a zúčastní sa aj samotného výberu finalistiek pre rok 2012.

Miss_2011_finalistky súťaže_móda

Finalistky súťaže Miss Slovensko 2011

Súvisiace články

Najčítanejšie