Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Táto uplakaná žena (23) vyhrala titul Miss America
Zdielať na

Táto uplakaná žena (23) vyhrala titul Miss America

Tak to je ona. Žena, ktorá porazila svoje sokyne a všetkým vytrela zrak svojou krásou. Má 23, je z Wisconsinu a včera sa stala Miss America... Volá sa Laura Kaeppeler.

Okrem titulu, prepožičaného na rok, získala študijné štipendium vo výške 50.000 dolárov (vyše 39.000 eur). Laura Kaeppelerová sa predviedla vo finálový večer v bielych bikinách a čiernych večerných spoločenských šatách.

Okrem toho zaspievala úryvok z opery a odpovedala na otázku, či by mali kráľovné krásy hovoriť o svojom politickom zmýšľaní. Odpovedala, že Miss America reprezentuje všetkých Američanov a preto by chcela odkázať politickým kandidátom, že aj oni zastupujú všetkých.

Počas súťaže verejne hovorila o potrebe pomôcť deťom, ktorých rodičia sú vo väzení. Pozná to z vlastnej skúsenosti, jej otec si za poštový podvod odpykal vo federálnom väzení 18-mesačný trest. Absolventka strednej umeleckej školy v Kenoshe sa chce stať logopédkou.

Prvou vicemiss Ameriky sa stala Miss Oklahoma Betty Thompsonová a ako tretia sa umiestnila Miss New York Kaitlyn Monteová, obe sú brunetky. Do prvej trojice sa tak nedostala ani jedna blondínka.

Laura Kaeppeler-Miss America-2012

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie