Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hanychová (26) neznáša Slovákov. A už aj Krainovú (38)...
Zdielať na

Hanychová (26) neznáša Slovákov. A už aj Krainovú (38)...

Česká modelka mávla rukou nad slovenskými hokejistami, teraz sa pustila aj do modelky Simony Krainovej. Na Facebooku ju počastovala urážkami po tom, ako sa Krainovej podarilo nechať svojho syna aj s kľúčmi v aute.

Chlapček sa samozrejme zamkol. Podľa Hanychovej je to známka toho, aká neschopná je to matka.

Mala by byť "Matkou roka"

"Myslím, že Simona by mala dostať môj titul Matka roka... Asi dám Kryšpínovi do detskej ohrádky zapaľovače," vysmiala sa na Facebooku Krainovej bývalá vicemiss Českej republiky Hanychová. Tá si svoj ironický titul Matka roka vyslúžila od istého časopisu pre svoj život plný osláv a párty, s ktorým začala už veľmi skoro po pôrode.

Simone Krainovej sa podarilo nechať syna Maxa v aute spolu s kľúčmi. Chlapček sa omylom zamkol a tak musela volať hasičov, aby jej syna z auta dostali von. A reakcia modelky na obvinenia Agáty? "Nech sa jej aj bábätku darí, prajem hlavne veľa zdravia pre dieťatko a nech sa jej nič podobné nestane," povedala pre portál blesk.cz.

Neznášam Slovákov, priznáva

Vojna medzi modelkami začala už pred dvoma rokmi, kedy sa mali dohadovať kvôli hokejistovi Jiřímu Hudlerovi. Agáta totiž na jeho vtedajšiu priateľku Krainovú žiarlila...

Na uzde teda svoje pocity nedrží. Takisto v máji tohto roka sa nie veľmi pekne vyjadrovala aj na adresu Slovákov...

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie