Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Misska Anna Amenová (27) sa vydávala v čiernom!
Zdielať na

Misska Anna Amenová (27) sa vydávala v čiernom!

Slovenská kráska preslávená menom "Miss Slovak Republic" a imidžom robota šokovala! Za 2 mesiace dokázala schudnúť neuveriteľných 21 kíl. Annu sme stretli vo fitnescentre a čo myslíte, prečo tam bola? Áno, preto, aby schudla po pôrode a niekomu sa zapáčila.

Informácia o tom, že sa misska vydala, prišla ako blesk z jasného neba. Prekvapila nielen nás, ale aj jej blízkych. Anna Amenová zatiaľ o jej utajovanom sobáši nikomu nehovorila. Až teraz Topstaru. "Vzali sme sa v taký magický dátum, 8. 8. o ôsmej hodine ráno na miestnom úrade," prezradila. 

Vydávala sa v čiernom

Pompéznu hostinu, stovky pozvaných a biele šaty vymenila za niečo celkom netradičné. "Mala som legíny, čierne sačko a pani starostka sa pýtala, ktorá je vlastne nevesta," pokračuje.

Anička si aj so svojím súčasným manželom dali na čas. Svôj vzťah spečatili po piatich rokoch spolužitia a 3-ročných zásnubách. Štyri mesiace po svadbe priznáva i to, že už nie je Anna Amenová.

Vstávala príliš zavčasu

Mamička 2-mesačnej Nikolky si svadobný deň užila i bez dlhej bielej vlečky. Obliecť si nariasené tortové šaty vraj nikdy nebolo jej snom. Jednu vec by však aj v tento deň zmenila. A to čas, pretože tak skoro sa jej vstávať nechcelo.

Po pôrode schudla 21 kíl

Rozprávkový sobáš si vraj Anna užila na svadbe svojej kamarátky a tiež missky Simony Slobodníkovej. Tá si totiž, na rozdiel od Aničky, užila vysnívanú svadbu. Ani u jednej sa však po manželskom sľube nič nezmenilo.

Teda okrem váhy. Anička sa priznala, že po pôrode schudla neuveriteľných 21 kíl za 2 mesiace. Ako moderná mamička tvrdí, že i od malého dieťatka sa dá na hodinku odbehnúť do posilňovne.



Anna Amenová_misska_v čiernych plavkách

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie