Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zaočkovaná Cibulková veselo cestuje! Desiate výročie vzťahu odletela osláviť do raja za vyše 2500 eur za noc!
Zdielať na

Zaočkovaná Cibulková veselo cestuje! Desiate výročie vzťahu odletela osláviť do raja za vyše 2500 eur za noc!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková si užíva život naplno bez ohľadu na to, čo sa deje vo svete. Za ostatné mesiace stihla Chorvátsko, Dubaj, zasnežené hory a teraz ďalšia dovolenka, tentokrát už skutočne s prívlastkom exotická. Z tých pár krajín, kam sa dá aktuálne cestovať, si bývalá tenistka vybrala skutočný raj na Zemi.

Ledva sa stihol zábermi z dovolenky na Maldivách pochváliť Miro Jaroš, už aj ho tromfla Dominika Cibulková. Na rozdiel od neho si ale pre istotu zablokovala možnosť komentovania pod fotkami, zrejme po predchádzajúcich skúsenostiach, keď na nej ľudia nenechali nitku suchú. Predovšetkým za jej prešľap s očkovaním. No aj vďaka tomu si teraz môžu s manželom veselo cestovať bez väčších obmedzení.

Na prekrásne súostrovie Maldivy sa ale nevybrali len tak - do raja s bielym pieskom, krištáľovým morom a dokonale blankytným nebom vyrazila Dominika s manželom Michalom za romantikou. Pochopiteľne, je s nimi aj Jakubko, no aby mali čas aj samy na seba, vzali so sebou aj výpomoc. Na prvý pohľad sa podľa krátkeho videjka javí, že je to Dominikina svokra.

Dominika s manželom sú už zaočkovaní proti covidu obidvomi dávkami, už sa zrejme nákazy nemusia báť:

​Naša najúspešnejšia tenistka je síce vydatá "len" piaty rok, no s Michalom sú spolu raz tak dlho. "Oslavujeme desiate výročie, sme ôsmykrát na Maldivách na Jakubkovu prvú návštevu tohto miesta sme si nemohli vybrať lepší hotel," napísala k dvom fotkám Dominika a pridala aj názov rezortu. Je jasné, že sa má čím chváliť, na dovolenke skutočne nešetrila. Jedna noc pre dvoch stojí vyše 2500 eur, no pri dlhšom pobyte je cena výrazne nižšia. V každom prípade, ak aj leteli len ekonomickou triedou, týždeň na Maldivách vyšiel rodinku azda aj na 15 000 eur.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Podľa videa, ktoré Dominika zverejnila v instastories, ich rezort, umiestnený na jednom z takmer 1200 menších či väčších ostrovov Maldív, rozhodne nezýva prázdnotou. Vo všeobecnosti zažívajú Maldivy, ale napríklad aj Zanzibar či Dubaj zlaté časy - kým väčšina ostatných krajín sa buď uzavrela, alebo má prísne opatrenia, toto trio víta turistov s otvorenou náručou a negatívnym PCR testom k tomu. Pre ľudí, ktorí nemusia rátať dni dovolenky u zamestnávateľa, nie je problémom ani následná 14-dňová karanténa, respektíve karanténa do negatívneho výsledku PCR testu, ktorý možno absolvovať najskôr na ôsmy deň po návrate. Dominika rozhodne patrí medzi tých šťastných, ktorí sa nikomu nezodpovedajú, navyše je už aj zaočkovaná, takže prípadnej nákazy a ťažkého priebehu ochorenia covid sa obávať nemusí. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie