Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ďalšie utajené karanténne bábätko! Hviezda sa pochválila poriadnym bruškom!
Zdielať na

Ďalšie utajené karanténne bábätko! Hviezda sa pochválila poriadnym bruškom!

Archívna reportáž

Radostná správa zo sveta šoubiznisu tentokrát prichádza z britských ostrovov. Známa speváčka, ktorá za desaťročie na scéne vydala množstvo úspešných hitov a zamútila aj vody vo fitness a zdravom varení, čaká svoje prvé dieťatko. Sladké tajomstvo pritom dokázala tajiť poriadne dlho, keďže jej bruško má už celkom slušné rozmery. A to sa predtým pýšila poriadnym pekáčom buchiet. Podľa jej vyjadrenia by mali s manželom privítať prírastok už o necelé tri mesiace.

Speváčka Ellie Goulding (34), ktorú preslávila aj pilotná pieseň ku kinohitu 50 odtieňov sivej či Dieťa Bridget Jonesovej, sa stane už čoskoro po prvýkrát mamou. Svoje pocity z krásneho obdobia a aj to, kedy tehotenstvo spolu s manželom, obchodníkom s umením Casparom Joplingom, odhalili, sa rozhodla opísať v rozhovore pre magazín Vogue

Ellie a jej manžel Caspar oznámili radostnú novinku iba 18 mesiacov po tom, čo si povedali svoje áno na veľkolepej svadbe v anglickom Yorku v roku 2019. Na ich svadbe nechýbali prominentní hostia, ako napríklad princezná Eugenie a princezná Beatrice a ich matka Sarah, vojvodkyňa z Yorku. Zo šoubiznisu sa obradu zúčastnili aj čerství rodičia Katy Perry a jej snúbenec Orlando Bloom či herečka Sienna Miller a mnohí ďalší. 

Ellie naspievala aj titulnú pieseň Still Falling For You k romatickému filmu Dieťa Bridget Jonesovej: 

Podľa slov Ellie sa o tehotenstve dozvedeli práve na prvé výročie svadby, pričom svorne tvrdí, že ani jeden niečo také vôbec nečakali. "Nebolo to v pláne. Myšlienka, že by som mohla byť tehotná mi prišla úplne nereálna," prezradila v spomínanom rozhovore, keď sa po šiestich mesiacov skrývania pochválila svojim 30-týždňovým bruškom. "Vďaka tehotenstvu som sa cítila ešte viac ako človek. Chcela by som nájsť na to lepší výraz ako to, že som ženská, mám totiž krivky, ktoré som nikdy predtým nemala. Veľmi si to užívam, a užíva si to aj môj manžel," prezradila speváčka, ktorá sa zároveň venuje fitness a zdravému životnému štýlu.

Ellie sa venuje fitness a zdravej výžive, o svoje skúsenosti sa podelila aj v knihe Fitter, Calmer, Stronger:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elliegoulding (@elliegoulding)

Avšak tehotenstvo vyšportovanej kráske predsa len trochu skrížilo plány, keďže aj ju dobehli známe tehotenské chute. "Bola som vtedy fakt v dobrej kondícii, namýšľala som si ako zdravé sú moje šaláty a raňajky, jedla som orechy, semiačka, no zrazu som chcela iba mekáč," povedala speváčka, ktorá vraj mala chuť iba na samé nezdravé jedlá. Taktiež si užila nevoľnosti a typickú únavu, ktoré opísala ako "niečo, čo nikdy predtým nezažila" a nie vždy počas uplynulých mesiacov žiarila radosťou a pokojom. Avšak tehotentsvo jej mnohé dalo a otvorilo obzory. "Opäť som objavila obrovskú úctu k ženám, ktoré majú deti," myslí si Ellie, ktorá v roku 2013 vystúpila aj v bratislavskej NTC Aréne v rámci turné Halcyon Days Tour. Svojim fanúšikom na záver odkázala, že sa už nevie dočkať návratu do práce a teší sa na nový album, na ktorom pracovala väčšinu času v lockodowne.

Súvisiace články

Najčítanejšie