Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Cibulková šokuje zmenou názoru! TÝMTO vyhlásením vyrazila dych aj manželovi!
Zdielať na

Dominika Cibulková šokuje zmenou názoru! TÝMTO vyhlásením vyrazila dych aj manželovi!

Archívna reportáž

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, bývalá svetová štvorka, zavesila minulý rok kariéru na klinec. Okamžite sa začalo šepkať, že je tehotná, čo onedlho aj priznala. Malý Jakubko je od 14. júna na svete a Dominika Cibulková zažíva absolútne šťastie, no chvíľu trvalo, kým si na nový stav zvykla.

Dominika Cibulková bola celý život v centre záujmu, hoci spočiatku len u svojej rodiny, ktorá prispôsobovala všetko tomu, aby sa dievčatku darilo napredovať vo vysnívanej tenisovej kariére. Neskôr ju už sledoval celý národ a ako úspechy prichádzali, ešte viac sa krútil jej svet len okolo nej. V rozhovore pre Denník N priznala, že nebolo jednoduché zvyknúť si, že sa zrazu musí niekomu prispôsobovať ona.

"V tom som žila celý život, no zrazu sa prispôsobujem ja a v noci vstávam kvôli niekomu inému. V prvých týždňoch mi to prišlo veľmi ťažké. Aj sme sa s Jakubkom museli trošku zžiť. Po šestonedelí sa to zlepšilo. Upokojili sa mi hormóny a zvykli sme si na seba," povedala tenistka úprimne o stavoch, ktoré prežívajú mnohé matky, no je tabu o tom hovoriť.

Zhruba pred rokom Dominika ukončila profi kariéru:

​Dominika priznáva, že na jej pocity mohlo mať významný vplyv práve to, akému športu sa venovala. "Nebola som z tých matiek, ktorým sa narodí dieťa a od prvého momentu hovoria, že je to najkrajší pocit na svete. Naozaj na to mohlo mať vplyv, že som bola individuálny športovec a od ôsmich rokov, odkedy som začala hrať tenis, bolo všetko o mne," prezradila Dominika. Ešte šokujúcejšie je ale priznanie, s ktorým sa zatiaľ nahlas nezverila ani najbližším.

Dominika stále sleduje, čo sa v tenise deje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Once a fighter always a fighter ?????? sending you my energy champ! ✊?✊?✊?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Tak, ako v čase ukončenia profesionálnej kariéry tvrdila, že to je definitívne rozhodnutie, dnes už sa evidentne váhy prechyľujú skôr na druhú stranu. "Rok po kariére som už v jednom rozhovore povedala, že nikdy nehovor nikdy. Už vtedy zostal manžel prekvapený. Teraz som v bode, keď pri otázke o návrate nehovorím áno, ale ani nie. Keď si tento rozhovor prečíta manžel, zavolá mi, či som sa nezbláznila," prezradila Denníku N Cibulková. Dodala, že je stále mladá, aby kariéru reštartovala, príklad má aj v iných tenistkách po materskej.

​Najsilnejším lákadlom je pocit, ktorý jej chýba. "Pocit, keď viem, že som dala do prípravy všetko, a potom sa dostaví výsledok. Takýto silný pocit zadosťučinenia, ktorý mám v sebe silno zakorenený, si dokážem navodiť len na tenisovom kurte," povedala Dominika a fanúšikov aktuálne pomerne nevýkonného slovenského tenisu iste veľmi potešila. No ako uzavrela, tento rok ešte raketu do ruky iste nechytí.

Súvisiace články

Najčítanejšie