Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dcéra hviezdneho herca priznala anorexiu, sebavedomie si buduje poriadne SEXI fotkami!
Zdielať na

Dcéra hviezdneho herca priznala anorexiu, sebavedomie si buduje poriadne SEXI fotkami!

Archívna reportáž

Bruce Willisa mnohí považujú za "drsňáka", takého, ako ho poznajú z filmov Smrtonosná pasca, Armageddon, či Elitný zabijak. On sám ale tvrdí, že behať po ulici s búchačkou, hulákať a páliť na všetky strany ho veľmi nebaví. Najlepšie sa cíti v teple domova so svojimi deťmi,

Byť otcom považuje 65-ročný Bruce Willis za svoju hlavnú životnú rolu a cíti sa v nej najšťastnejší. A detí má teda dosť. Tri dcéry má s Demi Moorovou a ďalšie dve so súčasnou manželkou Emmou Hemingovou, herečkou a bývalou modelkou.

Napriek rozvodu s Demi, je rád, že je ich vzťah kvôli dcéram veľmi dobrý a s obľubou pri rôznych príležitostiach predvádza rodinnú súdržnosť a spolupatričnosť. Spoločne s druhou manželkou Emmou sa pred časom dokonca objavili po boku exmanželky, keď podporovali svoju najstaršiu dcéru Rumer v tanečnej šou. A stretávajú sa aj na rodinných oslavách či počas sviatočných chvíľ roka a dovolenkách.

Willisove dcéry majú k umeniu blízko, pozrite sa, ako tancuje Rumer:

​Nie vždy sa Willisovi darilo pre pracovnú vyťaženosť tráviť doma s rodinou toľko času, ako chcel. Vďaka karanténe pre pandémiu zmiernil tempo a mohol sa venovať viac svojim dcéram, čo aj s radosťou činil. Na záberoch s dcérou Tallulah vidieť, ako sa zabáva strihaním jej vlasov. Vo voľných chvíľach ho baví zrejme aj jazda pohodlným tempom na elektrobicykli. Nemá problém s ním zájsť do obchodu a nakúpiť pečivo do domácnosti. Jednoducho, žije nenápadný život seniora.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Honey, she’s home.

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski),

Naopak, donedávna skôr plachá Tallulah, Willisova v poradí tretia dcéra, najmä v porovnaní s jej staršími sestrami, začína na seba upozorňovať. Na svojom Instagrame zverejňuje čoraz častejšie poriadne dráždivé fotky. Nahý zadok, poloodhalené prsia či iné fotky viac odhaľujúce, ako zahaľujúce.

Táto 26-ročná herečka a dizajnérka mala donedávna problémy s prijímaním potravy, ktoré naplno prepukli minulý rok. Hoci je stále veľmi štíhla, už by mala byť v poriadku a o poruche príjmu potravy otvorene hovorí. Možno práve aj takýmito fotkami si pomáha budovať svoje pošramotené sebavedomie, čo je v týchto prípadoch nesmierne dôležité. A fanúšikov tým, nepochybne, veľmi teší.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie