Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ohrdnutá Vémolova milenka sa vyhráža čiernou mágiou! TOTO si zadovážila!
Zdielať na

Ohrdnutá Vémolova milenka sa vyhráža čiernou mágiou! TOTO si zadovážila!

Archívna reportáž

Toto potešenie ho bude zrejme ešte dlho mrzieť. Český MMA zápasník Karlos "Terminátor" Vémola prišiel po nevere, ktorú nikdy nepotvrdil, no všetko tomu nasvedčuje, o partnerku aj 9-mesačnú dcérku. No to nie je všetko. Zdá sa, že stráca aj fanúšikov a rozhodne stratil sympatie svojej údajnej milenky.

Lulu Blonde, teda Zdeňka Černá, 38-ročná fitness Barbie, ako sa označuje táto silikónová sexbomba, pred časom rozpútala peklo v živote Karlosa Vémolu a jeho partnerky Lely Ceterovej. Nielenže prišla s tvrdením, že má so zápasníkom stále pomer, ale zaklincovala to aj fotkou z jeho kúpeľne, teda z obydlia, ktoré v tom čase zdieľal s partnerkou a ich malou dcérkou.

Následok je už dobre známy. Lela Ceterová Vémolu opustila a aj s dcérkou sa odsťahovala do Bratislavy. No fitnessku, či skôr pracovníčku eskortnej služby, ako v komentároch Černá priznala, stále neprešla chuť provokovať. Najnovšie zverejnila vo instastories fotku svojho čerstvého úlovku. Ide o nezvyčajný nákup, rovnako je znepokojivé, že na fotku označila práve Vémolu a pridala diabolských smajlíkov. Černá si zadovážila voodoo bábiku a naznačila, že by ju najradšej použila na pomstu zápasníkovi.

Instagram/LB

​Ten totiž vytrvalo popiera, že s ňou niečo mal, dokonca v Show Jana Krausa zahmlieval, že ju ani nepozná. "Lulu ani neviem, kto je. Takých Lulu a im podobných sa teraz objavilo asi 15 a všetky tie dievčatá sa ku mne hlásia," hovoril zjavne pobavený Vémola.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

shopping time.. ???‍♀️ #dreamgirl #doll #dolceandgabbana #handbags #luxuryshopping #iloveit #Lulu #blondebombshell #dandgchallenge #leomask

Príspevok, ktorý zdieľa Zdenka Cerna (@lulublonde_official),

Koho to rozhodne nepobavilo, je Lulu Blonde. "Karlos Vémola je trápny a trápnejší," reagovala blondínka. Možno ju nahnevalo, že Vémola si už v aute vyvážal ďalšiu silikónovú krásku s obrími prsiami aj perami, Poľku z Playboya, Katarzynu Sobol. Tá vo svojich instastories zverejnila fotku po boku Karlosa ešte z júla s komentárom: "Najlepší čas s týmto...".

Instagram/KS

​Ktovie, čo všetko pekné spolu zažili, keď bola až taká nadšená. Prekvapila v tomto smere Lela, ktorá napriek všetkému zverejnila fotku, kde má na sebe malá Lilinka tričko "Milujem svoju mamičku a otecka". Zrejme sa naozaj budú snažiť vytvoriť dcérke tak dobré rodinné zázemie, ako to len po rozchode a pri tristo kilometrovej vzdialenosti ide.

Súvisiace články

Najčítanejšie