Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Plodné hviezdy! Ďalší slávny herec sa stal šesťnásobným otcom, no pri štvrtej žene!
Zdielať na

Plodné hviezdy! Ďalší slávny herec sa stal šesťnásobným otcom, no pri štvrtej žene!

Zdroj: harpersbazaar.com

Len prednedávnom svet obletela správa o narodení šiesteho potomka hollywoodskeho herca Aleca Baldwina a jeho manželky Hilarie. Z toho jedno dieťa mal z predchádzajúceho manželstva s Kim Basinger, ostatné sú už s Hilariou. Podobnú správu teraz zverejnil ďalší hollywoodsky krásavec. Akurát, že on to má pestrejšie.

Kým Alec Baldwin potreboval na šesť potomkov "až" 62 rokov, no stačili mu "len" dve ženy, v prípade britského herca Juda Lawa je to presne naopak. Stihol to za 47 rokov, no až štyri ženy spravil matkami.

Zvodný blondiačik s neodolateľnými zelenými očami sa však oženil len dvakrát. Druhé manželstvo s 33-ročnou psychologičkou Phillipou Coan uzavrel len minulý rok v máji a teraz sa dočkali spoločného potomka.

Pozrite si, ako herec radostnú novinu prezradil:

Na rozdiel od Baldwinovcov, keď Hilaria svoje tehotenstvo dôkladne verejne mapovala, Lawovci sa snažili byť čo najviac mimo zraku verejnosti. Iste im k tomu dopomohla aj pandémia a opatrenia. Tak sa im podarilo až doteraz tajiť narodenie dieťatka. Herec to prezradil v najnovšej šou Jimmyho Fallona po otázke, ako sa mal počas karantény. Najprv rozprával veľmi zoširoka o záhradkárčení, ktoré ho úplne dostalo, ako tvrdil. Pod dôsledných opisoch rastlín to prišlo. "Jaj, a narodilo na k tomu všetkému dieťa, nech sa páči. A je to úžasné, sme veľmi šťastní," povedal s úsmevom herec.

"Cítime sa byť skutočne požehnaní, že môžeme tráviť čas spolu ako rodina," dodal rozžiarený Jude. Moderátor netajil nadšenie, že to bola práve jeho šou, kde sa prezradilo to, čo už dávnejšie všetci tušili. Už v auguste totiž Phillipu videli bez bruška, bábätko sa teda narodilo zrejme v júni či v júli. "Gratulujem, otecko, je to úžasné," radoval sa Jimmy Fallon. Po synovi Raffertym (23) a Rudym (18) a dcére Iris (19), ktoré má s herečkou a dizajnérkou Sadie Frost, prišla na svet Sophie (10), ktorej mama je modelka Samantha Burke, následne 5-ročná Ada zo vzťahu s hudobníčkou Catherine Harding a napokon šieste bábätko zatiaľ neznámeho pohlavia.

Súvisiace články

Najčítanejšie