Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lámač sŕdc sa zmenil na nepoznanie! Z filmového krásavca je deduško!
Zdielať na

Lámač sŕdc sa zmenil na nepoznanie! Z filmového krásavca je deduško!

Archívna reportáž

Je známe, že niekedy stačí malá kozmetická úprava alebo zmena účesu a človek omladne o desiatky rokov. Nuž, niekedy však takáto zmena spôsobí aj úplne opačný efekt. Herec Jude Law sa prednedávnom predviedol v uliciach Londýna s nedbalým zostrihom vlasov, a iba málokto by v ňom spoznal holyywoodskeho lámača ženských sŕdc.

Podľa fotografií, ktoré priniesol portál Daily Mail sa stal z hollywoodskeho fešáčika šibnutím prútika prešedivelý a zanedbaný starší pán. Či sa na zanedbanom strnisku a strapatom účese podpísala dlhá karanténa, alebo blížiaci sa pôrod jeho manželky Phillipy, nevedno. V každom prípade Jeda sa stále ranným joggingom v uliciach britskej metropoly udržuje v dobrej fyzickej kondícii.

Jude Law bol v časoch svojej najväčšej slávy jedným z najsladších chlapcov Hollywoodu. Jeho žiarivé modré oči, plavé vlasy a skromný chlapčenský úsmev zamotal hlavy nielen jeho fanúšičkám, ale aj mnohým hereckým kolegyniam. Hercovej charizme neodolala ani herečka Cameron Diaz (47) či Sienna Miller (38), a za svoj relatívne mladý život stihol splodiť až päť detí a  ďalšie je na ceste.

Pozrite si úsmev sympatického herca v týchto vtipných momentkách:

Počas ranného behu v uliciach Londýna by jeho tvár len málokto spoznal, strnisko na tvári zakrývalo jeho typický úsmev, a výrazné kúty na čele spôsobili, že herec vyzerá skôr ako udržiavaný šesťdesiatnik, než ako relatívne mladý muž, ktorý má ešte tri roky do päťdesiatky. Aktuálne fotografie herca si môžete pozrieť v galérii TU.

​Napriek zostarnutej tvári a zanedbanom vzhľade však treba uznať, že hercova fyzička je vo skvelej kondícii. V čiernom športovom tielku a krátkych trenírkach predviedol svalnaté bicepsy a vyšportované nohy, ktoré predsa len dokazujú, že Jude rozhodne nepatrí do starého železa. Azda by iba stačilo sa trošku skamarátiť s holiacim strojčekom či so šikovným barberom, ktorý by hercovi prinavrátil stratenú mladosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie