Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hercovi porodí dieťa už štvrtá žena! Známy sukničkár bude otcom po šiestykrát!
Zdielať na

Hercovi porodí dieťa už štvrtá žena! Známy sukničkár bude otcom po šiestykrát!

Zdroj: www.vogue.com

Vo filmoch láme srdcia jedno za druhým, no evidentne je to veľmi podobné aj v reálnom živote. Napokon, treba uznať, že je skutočne mimoriadne príťažlivý, o čom svedčí aj fakt, že napriek zväčša negatívnym postavám, sa tento herec pravidelne umiestňuje veľmi vysoko v rebríčkoch najsexi celebrít.

Modrooký a blonďavý Londýnčan Jude Law pôsobí, žeby mal hrať skôr anjelské postavy, ako tie zákerné, ktoré dostáva. No zrejme v sebe skutočne čosi "diabolské" má, keďže sa mu darí rovnako úspešne ženy zvádzať, ako opúšťať.

Koľko žien podľahlo čaru tohto 47-ročného Angličana sa zrejme nikto nikdy nedozvie. Istý je ale fakt, že štyri z nich priviedol do druhého stavu, píše portál Daily Mail.

Jedna z najvýraznejších rolí Jude Lawa bola vo filme A.I.:

Tri deti má zvodca s prvou manželkou, herečkou Sadie Frost, pričom najstarší syn má už 22 rokov. Desaťročnú dcéru má Jude s modelkou Samanthou Burke, a 5-ročnú dcérku má s pesničkárkou Catherine Harding. Tesne po jej narodení sa dal dokopy s 32-ročnou psychologičkou Phillipou Coan, do ktorej je stále veľmi zamilovaný, ako tvrdí.

​Minulý rok v máji sa vzali a onedlho sa rodinka rozrastie. "Mám obrovské šťastie, že som so ženou, do ktorej som úplný blázon. Som šťastný, že som s niekým, s kým sa zabávam najviac v živote. A mať viac detí bude prosto úžasné," povedal pred časom herec. Podľa bruška nastávajúcej mamičky príde bábätko na svet zrejme niekedy koncom leta.

Súvisiace články

Najčítanejšie