Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hrôza! Herec strieľal na svoju expriateľku, následne spáchal samovraždu!
Zdielať na

Hrôza! Herec strieľal na svoju expriateľku, následne spáchal samovraždu!

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Správa, ktorá otriasla Hollywoodom. K príšernému zločinu sa odhodlal 29-ročný americký herec len deň potom, čo ho prepustili z väzby. Jeho obeťou sa mala stať jeho priateľka, ktorá je aj matkou ich 4-ročnej dcéry. Následne obrátil zbraň proti sebe.

K tragédii došlo v meste Mayfield v americkom štáte Kentucky. Herec Hagen Mills sa, žiaľ, v posledných rokoch venoval skôr páchaniu kriminálnej činnosti, ako nakrúcaniu filmov. Všetko vyvrcholilo v utorok, píše portál TMZ.

Hagen Mills je policajtom dobre známy recidivista. V roku 2016 ho zatkli po prvýkrát pre riadenie pod vplyvom alkoholu, o rok neskôr išiel za mreže za ohrozenie z nedbanlivosti. O ďalší rok to bolo napadnutie a tento rok v marci to bolo obvinenie zo znásilnenia, únosu a prechovávania pervitínu.

Pozrite si ukážku hereckého výkonu zosnulého herca:

Z väzby herca prepustili v pondelok, deň pred tragédiou. Čin zrejme plánoval, išiel totiž so zbraňou v ruke do domu, kde jeho bývalá priateľka, 34-ročná Erica Price, žila s ich 4-ročnou dcérkou Milou a jej matkou. Tam na ňu čakal, zatiaľ držal svoju dcéru a svokru ako rukojemníčky. Po príchode Ericy na ňu začali strieľať.

Svoju expriateľku trafil do hrudníku a ramena, následne zbraň obrátil proti sebe. Na to mu stačila jedna rana. Privolaní zdravotníci po príchode na miesto činu konštatovali jeho smrť, Ericu previezli do nemocnice. Jej mama a dcéra vyviazli bez zranení.

Hagen Mills sa objavil počas života v trinástich snímkach, napríklad vo filme Bonnie&Clyde: Justified, v horore Star Light, ktorý uvedú len tento rok, ale aj v seriáloch Swedish Dicks a Baskets, ktorý bol z menovaných najúspešnejší, hral v ňom aj známy Zach Galifianakis.

Súvisiace články

Najčítanejšie