Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aneta Parišková: Manželovi je jedno, že nemám vlasy, ľúbil by ma, aj keby som zuby nemala
Zdielať na

Aneta Parišková: Manželovi je jedno, že nemám vlasy, ľúbil by ma, aj keby som zuby nemala

Archívna reportáž

Už to je pár dní, čo sa moderátorka hlavného spravodajstva TV JOJ zverila svojim fanúšikom s neľahkou životnou situáciou. Sympatická blondínka totiž podstupuje ťažký boj so zákernou rakovinou. Počína si zatiaľ veľmi statočne, a optimizmus ju našťastie neopúšťa.

Oporou sú Anetke Pariškovej v ťažkých časoch jej najmilší muži - synovia Gabriel, Nathan a Daniel, spolu s manželom Mirkom. Ťažká liečba chemoterapiou totiž prináša so sebou nutnosť aj nemalej obety a Anetka kvôli nej prišla o svoju hustú blonďavú hrivu. Pre Topstar teraz porozprávala o svojich aktuálnych pocitoch.

V týchto chvíľach sa na otázku, ako sa má, odpovedá neľahko, no Aneta má v sebe silu levice a sama hodnotí svoje momentálne rozpoloženie ako na hojdačke. "Raz lepšie, raz horšie, ale to pri týchto diagnózach býva," odpovedala moderátorka hlavných správ.

​Aktuálne sa rozhodla obetovať vlasy dôsledku liečby, ktorú podstupuje v Národnom onkologickom ústave v Bratislave. "Bola som teraz kvôli komplikáciám chvíľočku hospitalizovaná, a všimla som si, že keď si rozčesávam vlasy, tak to musím robiť nad smetným košom. Už mi začali veľmi vypadávať," opisuje Anetka svoje skúsenosti z posledných dní. "Tak som zavolala Mirkovi, že by sme tie vlasy mali dať teda dole, a on s tým súhlasil."

Aneta Parišková sa v dôsledku liečby musela so svojou hrivou rozlúčiť:

Avšak sama tvrdí, že za vlasmi neplače, vie, že tie dorastú. Dôležité sú teraz úplne iné veci. "Zistila som, že mi je zima na hlavu. Budem musieť nosiť nejakú čiapku," hovorí s úsmevom  Aneta. A toto hovorí na nový zostrih jej manžel Mirko, ako priznala jojkárka: "Myslím, že jemu to je jedno, aj keby som nielen vlasy, ale aj zuby nemala. Myslím si, že toto je tá skutočná láska". Dokonca si pri strihaní jej vlasov zavtipkovali na účet Anetinej pekne tvarovanej lebky, ktorú pod hustou hrivou predtým vidieť nebolo. "Áno, pre istotu by som chcela mať jednu parochňu, pretože pevne verím, dúfam, že počas liečebného cyklu sa budem môcť vrátiť na televíznu obrazovku," uzavrela optimisticky Aneta.

​V tomto boji má Anetka pri seba štyroch silných mužov, ktorí jej dodajú veľké množstvo lásky a opatery. Preto všetci veria, že tento boj spoločne zvládnu, a Aneta sa bude už čoskoro na divákov opäť usmievať z televíznej obrazovky, kde jej to náramne pristane.

Súvisiace články

Najčítanejšie