Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Britney otvorene! TOTO je trauma, ktorú prekonávala dlho!
Zdielať na

Britney otvorene! TOTO je trauma, ktorú prekonávala dlho!

Archívna reportáž

Obdobie dospievania je jedno z najzložitejších v živote mladého človeka. Zmeny nastávajú nielen v psychike, ale aj po fyzickej stránke. Odrazu rastie všetko nejak rýchlejšie a nesúmerne, a to práve v čase, keď človek berie svoj vzhľad nesmierne citlivo. Ale kto by to bol povedal ma jednu z najobdivovanejších speváčok z prelomu milénia.

Popová princeznička Britney Spears sa svojim fanúšikom na sociálnej sieti zverila so životnou traumou. Tá sa odohrala v rannom období jej dospievania, a Britney sa v tejto fáze doslova nazvala škaredým káčatkom. Dôvodov malo byť vraj hneď niekoľko.

Americká speváčka hitov Baby one more time či Toxic sa v poslednom období prihovára fanúšikom viac prostredníctvom príspevkov na Instagrame, než svojou hudobnou produkciou. Blondínka má však k tomu zjavne vážne dôvody, keďže boj o svoju svojprávnosť ešte stále nevyhrala, a čas zatiaľ trávi zavretá v luxusnej slnečnej vile neďaleko Los Angeles. Jej príspevky sú častokrát zvláštne a publikom nie príliš pochopené, a tak sa mnohí jej fanúšikovia obávajú o jej psychickú pohodu. No v nedávnom príspevku si speváčka naozaj otvorila dušu a porozprávala o svojich traumách.

Britney Spears sa ešte nedávno pasovala s vážnymi psychickými problémami:

„Viem, že som potrebovala ofinu! Kto by povedal, že v nej človek tak omladne!“ začala v príspevku Britney. „Prestala som nosiť ofinu v tretej triede a pamätám si, akoby to bolo včera. Znamenalo to pre mňa tak veľa, odhaliť svoje čelo. Na juhu to tak nosia iba pekní ľudia, a nikdy som sa necítila byť dostatočne pekná na to, aby som si ju zdvihla,“ pokračuje s prekvapujúcim priznaním mama dvoch detí.

„Všetky tie krásne dievčatá to tak nosili, ale to nebol môj prípad. Mala som škaredé zuby a cítila som sa ako škaredé káčatko. A tak mi napadlo, že keď odstránim ofinu, budem ako tie staršie dievčatá,“ no podľa slov samotnej Britney to nebol najlepší nápad.

„Myslím si, že som tušila, že nevyzerám bez ofiny dobre, ale nosila som to tak, lebo som si  myslela, že budem cool. A odvtedy som to už nezmenila,“ približuje svoje strasti speváčka a blíži sa k pointe príspevku. „Ľudia si vyberajú rôzne možnosti ako sa chrániť. Keď si dám na čelo ofinu, cítim sa byť chránená. Skoro ako keď som bola v tretej triede,“ prichádza rozuzlenie speváčkinho príbehu s poučením.

Britney sa na Instagrame priznala k traume z detstva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I know I need bangs ?? !!!!! Who would have thought bangs could make you look waaaaay younger ?!?! I stopped having bangs in the 3rd grade and I remember like it was yesterday .... it was such a big deal to expose my forehead …. only pretty people in the south could do that and I never felt pretty enough to pull it off. All the beauty pageant girls did it but I never felt beauty pageants were my thing … I had bad teeth and felt like an ugly duckling. I met with a modeling agency but I wasn’t pretty enough so I went home and said, "maybe I can be like the older girls and show my forehead" !!!! I did and it looked sooooo bad but I thought I was gorgeous ? !!!! I think I knew it didn’t look good but I did it because I thought it made me cool .... and I’ve pretty much had it like that ever since !!!! People choose different ways to protect themselves …. when I pull my bangs in front of my head I feel like I’m protected ... almost like I’m in 3rd grade again ⭐️?? !!!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Mnohí fanúšikovia sa s jej skúsenosťou stotožnili, a nešetrili obdivnými komentármi za jej úprimnosť. „Si krásna s ofinou aj bez nej, Britney. Ďakujem ti za tvoj srdečný príspevok, si vzorom pre sebavedomie!“ obdivne komentuje jeden z fanúšikov.

Britney by mala mať ešte koncom tohto leta šancu na reparát zabojovať o svoju svojprávnosť a moc nad vlastným majetkom. O tú bojuje s vlastným otcom po tom, ako v minulosti prekonala psychické zrútenie s následnou hospitalizáciou na špecializovanej klinike.

Súvisiace články

Najčítanejšie