Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čas ako stvorený na pôrod? Novorodeniatko má Gáboríková, Judínyová a aj TÁTO česká hviezda!
Zdielať na

Čas ako stvorený na pôrod? Novorodeniatko má Gáboríková, Judínyová a aj TÁTO česká hviezda!

Obrovská radosť zavládla v utorok 19. mája aj v talianskom Turíne, kde už roky žije česká modelka a bývalá Miss, 42-ročná Alena Šeredová. Po dvoch chlapcoch sa krásna mamička raduje z vytúženej dcérky.

Česká modelka, ktorej vek sa evidentne zastavil už pred desiatimi rokmi, sa stala po tretíkrát mamou. Pre otca dieťatka, miliardárskeho dediča koncernu FIAT, 46-ročného Alessandra Nasiho, je to prvý potomok.

Alena má dvoch synov z bývalého manželstva s legendárnym brankárom Juventusu Turín, Gigim Buffonom. Manželstvo skončilo po prevalení jeho nevery.

Alena s bývalým manželom:

​Alena ale určite nemala problém s pozornosťou mužov, no vybrala si napokon veľmi dobre, pokiaľ ide o materiálne zázemie. Ich čerstvo narodená dcérka sa tak v živote nebude musieť obávať nedostatku, no nepochybne nielen to Alena na sympatickom Talianovi videla. V utorok sa šťastná mamička podelila so svetom o radosť fotkou jej ruky v spojení s maličkou rúčkou dievčatka. "Vitaj, princezná," napísala stručne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vivienne Charlotte ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova),

Okamžite začali prúdiť desiatky gratulácií od našich, aj talianskych celebrít, dokonca aj z ex-manželovho klubu Juventus Turín. Jeden z jeho kolegov prezradil aj meno. "Vitaj Vivienne, tešíme sa," napísal obranca Giorgo Chiellini. V stredu Alena doplnila celé meno novorodeniatka a pridala aj fotku rodinky. "Vivienne Charlotte," napísala k fotke Šeredová. Charlotte je evidentne vychytené meno, volá sa tak napríklad aj Gottova dcéra, či malá princezná, dcéra Williama a Kate.

Súvisiace články

Najčítanejšie