Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak TOTO Jasmine nevyšlo! Chcela nachytať Rytmusa a je z toho TRAPAS!
Zdielať na

Tak TOTO Jasmine nevyšlo! Chcela nachytať Rytmusa a je z toho TRAPAS!

Archívna reportáž

Počas vyše dvoch rokov vzťahu s Rytmusom sa stihla jeho manželka Jasmina predviesť nielen ako milujúca partnerka a dobrá mama, ale aj ako skutočne veselá kopa. Najmä s jej kamarátom Milanom vyvádzajú neraz až pubertálne psie kusy.

Ak by niekto čakal, že po svadbe s Patrikom, a tobôž po narodení syna Sanela, sa Jasmina Alagič usadí a bude žiť pokojným životom sporiadanej rodinky, je na veľkom omyle. V rodine síce panuje absolútne idylka, no to jej nebráni pokračovať vo svojom divokom zmysle pre humor.

Rytmus a Jasmina sú obaja "veselé kopy":

S najlepším kamarátom Milanom už viackrát fanúšikom vyrazili dych. Táto mimoriadne úspešná influencerka, modelka a moderátorka sa nedbá totálne dogabať a vystreliť si sama zo seba. No tentokrát nemala byť ona stredobodom žartíku.

Pozrite si VIDEO celej situácie:

​Jasmina a Rytmus sa vybrali do nákupného centra, spoločnosť im robil aj Milan. Raper sa vybral na toaletu a zatiaľ jeho žena s Milanom kuli pikle, ako ho pri vychádzaní z toalety Jasmina vystraší. "Napätie by sa dalo krájať, ale... Jediní prekvapení sme boli my s Milanom a, samozrejme, ten pán, ktorý vyšiel z tých správnych dverí, z ktorých som tak nejako vytušila, žeby mal vyjsť aj môj muž, keďže je na nich nakreslený mužský pandrlák, ale on vyšiel z iných," opísala situácia k videjku v instastories Jasmina.

Rytmus sa za pokus o nachytanie na svoju ženu iste nehneval:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ciganin je al najlepsi! ? Berte sa preto, lebo sa milujete je to nádherné❤️ S láskou, Vrbovskí

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Zámer nevyšiel, Rytmus totiž elegantne vykráčal z úplne iných dverí v tom istom momente, ako z tých správnych vyšiel neznámy pán, ktorého ale situácia zjavne celkom pobavila. Jasmina tak ostala na chvíľu primrznutá medzi dvomi dverami, no hoci muža nenastrašila, aj tak ju situácia veľmi pobavila. Niekedy dokáže byť trápny moment ešte vtipnejší, ako mal byť plánovaný žart.

Súvisiace články

Najčítanejšie