Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Plánovali svadbu, prišiel rozchod! Za krachom vzťahu českého speváka je Lucie Vondráčková!
Zdielať na

Plánovali svadbu, prišiel rozchod! Za krachom vzťahu českého speváka je Lucie Vondráčková!

Zdroj: Instagram/Samer Issa

Český spevák Sámer Issa, ktorý dostal od svojho pôsobenia v spevácke súťaži do kolien už mnohé fanúšičky, sa pred dvomi rokmi usadil s o osem rokov staršou partnerkou. Zdalo sa, že obdobie divokých večierkov a drog má talentovaný spevák už za sebou a môže sa začať venovať kariére, prípadne založeniu rodiny.

Po dvoch rokoch veľkej lásky však prišiel zvrat, a namiesto očakávaných zásnub sa Sámer so svojou priateľkou rozišiel. Ako v rozhovore pre portál Život v Česku naznačil samotný spevák, ich vzťah bol posledné mesiace poznačený novým projektom a skutočnosť, že trávil veľa času zo svojou speváckou kolegyňou Luciou Vondráčkovou (40), bola už iba klincom do rakvy jeho vzťahu.

Sámer ešte minulý rok básnil o svadbe a bábätku s 43-ročnou priateľkou Paulínou, ktorá divokého speváka po búrlivých rokoch v českom šoubiznise skrotila, no dnes je idylke koniec. Od účasti v speváckej šou, ktorá ho dostala do povedomia českého a slovenského šoubiznisu, ubehlo už dlhých 17 rokov, no práve pri svojej láske pochopil priority a začal zodpovedne venovať aj svojej speváckej kariére.

Sámerova pieseň s názvom Busted zaznamenala pred jedenástimi rokmi v Česku aj na Slovensku nemalý úspech. Spevák sa opäť túži dostať na výslnie českej hudobnej scény:

Práve kariéra však čiastočne stojí za rozpadom ich dvojročného vzťahu. Sámer intenzívne pracoval na novom projekte, na duete so speváčkou Luckou Vondráčkou, a časté odlúčenie vzťah s priateľkou neblaho poznačilo. "S Pavlou som si vedel predstaviť rodinu. Ale začalo to škrípať už začiatkom roku, keď sme mali prvú krízu. Pred dvoma týždňami sme si povedali, že ideme od seba. Sme kamaráti, ale teraz chceme byť jednoducho každý sám," prezradil v rozhovore 35-ročný spevák s koreňmi  Sýrii.

Sámer napriek rozchodu nestráca úsmev na tvári, môže za to aj spoločný duet s kolegyňou Luciou Vondráčkovou:

Avšak priznal, že práca bola tiež jeden z dôvodov, prečo si dala dvojica zbohom. "Je možné, že za rozchodom stojí čiastočne aj tento projekt, na ktorom už mesiac s Luckou pracujeme. Dal som si to ako prioritu," priznal Sámer, no zdá sa, že spolupráca bola pre neho viac než príjemná. Sociálne siete oboch umelcov totiž zaplnili spoločné fotky, na ktorých sa zjavne dobre bavili. "Lucka je úžasná mama dvoch detí. Absolútna profesionálka, čo sa jedná práce na našom duete. O takej žene musí snívať každý muž," vyjadroval sa na adresu svojej o päť rokov staršej kolegyne nadšený Sámer. Možno aj takéto "vyznania" tretej osobe prispeli k rýchlejšiemu ukončeniu dva roky trvajúcej lásky.

Súvisiace články

Najčítanejšie