Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spor medzi Gáboríkovou a Tormovou zaklincovala Jasmina TAKTO elegantne!
Zdielať na

Spor medzi Gáboríkovou a Tormovou zaklincovala Jasmina TAKTO elegantne!

Archívna reportáž

Tento týždeň zahoreli profily niektorých influenceriek na sociálnej sieti reklamou na istý internetový obchod. Údajná výhra v stávke mala končiť možnosťou nákupu s 50 percentnou zľavou. Pritom podmienky výzvy splnili fanúšikovia veľmi rýchlo a zľavy sa už zjavne nevedia dočkať. To sa ale nepozdávalo Kristíne Tormovej.

Herečka Kristína Tormová nedbala veľmi kriticky, ba priam urážlivo reagovať nielen na užívateľov Instagramu, ktorí sa do výzvy na lajkovanie internetového obchodu zapojili, ale aj na influencerky, ktoré na výzvu vyzývali. Medzi nimi boli napríklad Dominika Cibulková, Daniela Nízlová či Ivana Gáborík. A tá sa ozvala.

Ivana na kritiku Kristíny zareagovala pomerne ostro, dokonca ju obvinila aj z toho, že "vodu káže a víno pije". Herečka sa rozhodla spor s Ivanou už nepriživovať, no neskôr pridala ďalší príspevok, kde svoju kritiku trochu skorigovala a vyjadrila pochopenie pre to, keď sa človek teší zo zliav a pomôžu mu.

Jasmina sa snaží ostávať za každých okolností pozitívna:

​Spor neušiel zjavne ani pozornosti Jasminy Alagič Vrbovskej, ktorá v minulosti tiež propagovala daný obchod. No zapojila sa inak, akoby možno ľudia čakali. "V dobe, keď veľa ľudí poúča iných čo majú, nemajú a ako majú ostatní správne žiť, sa ja budem snažiť Teba, ljubavi moja, viesť životom v jednoduchom šťastí, ktoré začína Tebou samým," napísala Jasmina akoby v odkaze svojmu synčekovi Sanelovi.

Jej odkaz nesie skutočne veľmi pekné myšlienky. "V láske k životu, ktorý budeš vnímať ako dar a v presvedčení, že predovšetkým seba môžeš posúvať do svojich ideálnych predstáv a na tom budeš pracovať bez straty času menenia iných skôr, než budeš sám svojou najlepšou verziou. Možno sa k tebe potom ľudia pridajú a každý bude začínať vždy od seba," napísala s jednoznačným odkazom. Najprv si treba pozametať pred vlastným prahom, kým začne človek kritizovať ostatných. Komu z dvojice Tormová - Gáboríková ho adresovala, už ale vie len ona sama. A možno aj obom.


Súvisiace články

Najčítanejšie