Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Absolútna dokonalosť! Stalloneho dcéry vyrážali dych pri bláznení na pláži!
Zdielať na

Absolútna dokonalosť! Stalloneho dcéry vyrážali dych pri bláznení na pláži!

Archívna reportáž

Slávny hollywoodsky herec, predstaviteľ nebojácneho Ramba či boxera Rockyho, sa nedávno vybral užiť si slnečný deň na pláži so svojimi dcérami. Nuž, spojenie ukážkového siláka a krásnej modelky Jennifer Flavin, ktorá je matkou ich troch spoločných dcér, prinieslo naozaj fyzicky krásne stvorenia.

Sylvester Stallone má dovedna päť detí, no pozornosť médií sa sústredí najmä na jeho tri dcéry, ktoré má z manželstva s modelkou Jennifer Flavin. Podľa fotografií, ktoré priniesol portál The Sun, dcérenky akoby mame z oka vypadli, no napriek tomu vidieť v istých momentoch črty ich slávneho otca.

Napriek tomu, že sú dcéry 74-ročného hollywoodskeho herca Sylvestra Stalloneho už dávno dospelé, so svojím otcom a mamou sa vždy radi vybláznia na pobreží ich domova v južnej Kalifornii. Slávny otec ich z pohodlia neďalekého plážového baru pozorne sledoval a strážil pred prípadnými neželanými nápadníkmi, o ktorých v ich prípade nemôže byť určite núdza.

Svoje dcéry si Sylvester hýčka, o jedného potomka, žiaľ, prišiel v roku 2012. Najstarší syn Sage neprežil rozsiahly infarkt v mladom veku, mal iba 36 rokov:

​Čo sa však nedá prehliadnuť sú dokonale vyšportované postavy 23-ročnej Sophie a 18-ročnej Scarlet. Napriek veku im však ešte stále môže konkurovať bezchybným opáleným telom aj ich 51-ročná mama Jennifer. Jednoducho dokonalá hollywoodska rodinka. Ich fotky zo spoločne stráveného dňa na pláži si môžete pozrieť v galérii TU.

Pyšný otec Sly využije každú príležitosť pochváliť sa podarenými dcérkami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Out with my daughters. We dropped our masks real fast for the picture. Be safe, keep punching! #fresh air. @sophiastallone @scarletstallone @sistinestallone

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone),

​Sylvester Stallone bol v živote ženatý až trikrát. Prvýkrát ešte v roku 1974 s fotografkou Sashou Czak, s ktorou počas 11 rokov trvajúceho manželstva splodil dvoch synov, Sagea a Seargeoha. Starší Sage, žiaľ, zomrel v roku 2012 na infarkt vo veku len 36 rokov. Mladší Seargeoh mal iba tri roky keď mu bol diagnostikovaný autizmus a jeho život je zahalený rúškom tajomstva. Dnes má 41 rokov.

Ďalšou ženou v jeho živote bola hereččka Brigite Nielsen, s ňou mu však manželstvo vydržalo iba dva roky. Od roku1997 je ženatý s modelkou Jennifer Flavin a majú spolu tri dcéry, Sistine (22), Scarlet (18) a Sophiu (23).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie