Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Plastická operácia počas tehotenstva?! Na supermodelku sa spustila vlna kritiky!
Zdielať na

Plastická operácia počas tehotenstva?! Na supermodelku sa spustila vlna kritiky!

Zdroj: youtube/print screen

Bývalá modelka Victoria´s Secret a mama dvoch detí sa pred pár mesiacmi pochválila rozhodnutím dať si odstrániť prsné implantáty. Mnohí tento krok k prirodzenosti Chrissy Teigen schvaľovali, no tí istí ľudia teraz dvíhajú obočie. Podľa veľkosti bruška bola modelka v čase operácie už tehotná.

To, že bola Chrissy Teigen počas chirurgického zákroku, pri ktorom jej odstránili z tela prsné implantáty tehotná, aj sama priznala. Avšak na svoju obhajobu tvrdí, že o tom nevedela, a tehotenstvo neodhalil dokonca ani bežný tehotenský test a vyšetrenie krvi pred operáciou v anestézii. Napriek tomu sa však stala terčom kritiky a obvinenia z hazardovania svojho zdravia aj zdravia začínajúceho života.

Vášnivú diskusiu naštartovala otázka fanúšika na Twitteri, či bola aj v júni, teda v čase zákroku už tehotná. Manželka známeho hudobníka Johna Legenda priznala, že tehotná už  bola, no nebolo to také jednoduché zistiť. Tehotenstvo totiž ukázal až test, ktorý si urobila niekoľko týždňov po operácii.

Tehotenstvo oznámil John Legend a jeho manželka Chrissy Teigen prostredníctvom videoklipu k piesni Wild:

"Absolvovala som v rámci rutinnej kontroly aj tehotenský test, ktorý však vyšiel negatívny. No bola som už tehotná" napísala v odpovedi fanúšikovi. "Dlhé roky som si robila tehotenský test každý mesiac a dúfala som, že bude pozitívny. Nikdy predtým mi pozitívny nevyšiel, a tak som v to ráno vstala a povedala si, že je čas urobiť si zase test, aby som bola opäť sklamaná," opisuje túžbu po tehotenstve Chrissy.

Situáciu s testovaním opísala tehotná modelka v niekoľkých tweetoch, nie u každého však našla pochopenie:

Ďalej sa rozpísala o tom, ako s manželom prežívali strach z toho, či chirurgický zákrok nepoškodil ich vytúžené bábätko. "Každú návštevu u lekára sprevádzal obrovský strach, odhliadnuc od zákroku. Nemyslela som si totiž, že sa mi podarí otehotnieť prirodzenou cestou," prekvapila úprimnou spoveďou Chrissy, ktorá spolu s manželom ich dve deti počala vďaka umelému oplodneniu.

Chrissy počas náročného obdobia pomáha jej mama, ktorá jej zároveň aj jej psychickou oporou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sunday kitchen squad. Pancakes, commence.

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Svojou otvorenosťou si však vyslúžila aj mnoho kritických komentárov, v ktorých jej fanúšikovia vyčítali nezodpovedné správanie a túžbu po pozornosti za každú cenu. No svet internetu a sociálnych sietí je už raz taký, a našťastie väčšina ľudí prejavila súcit a modelku podporilo. Za čo sa im v komentároch veľmi poďakovala. "Veľmi si vážim vašu lásku a podporu počas tohto obdobia, ešte keď ste mnohé veci ani netušili. Možno ste si iba mysleli, že som v strese z toho internetového pekla," napísala modelka, ktorá bola v posledných mesiacoch cieľom internetovej šikany a urážok.

Súvisiace články

Najčítanejšie