Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zachraňuje si kariéru? Vondráčková sa fanúšikom ponúka na osobné stretnutie!
Zdielať na

Zachraňuje si kariéru? Vondráčková sa fanúšikom ponúka na osobné stretnutie!

Zdroj: Instagram/Lucie Vondráčková

Ľudom, ktorí vedia pracovať so sociálnymi sieťami, neboja sa ísť s kožou na trh a ovládajú aspoň základné algoritmy, sa v súčasnosti nesmierne darí. Vidíme to na príkladoch rôznych influencerov, ktorí napriek nedostatočnému vzdelaniu či chýbajúcemu talentu dokážu zarobiť omnoho viac ako napríklad lekári, vedeckí pracovníci, o učiteľoch nevraviac.

Silu sociálnej siete pochopila aj česká speváčka Lucka Vondráčková, ktorá svoju tvorbu dostáva do povedomia fanúšikov a sledovateľov tým, že ich prostredníctvom súťaže láka klikať na jej videoklipy. Zvyšuje si tak sledovanosť a počet pozretí, a zároveň si vytvára bližší vzťah k svojim fanúšikom, čo by sa dalo hodnotiť ako veľmi šikovný ťah.

Speváčka sa po návrate z Kanady domov, do Českej republiky, musela rýchlo zorientovať a využiť možnosti, ktoré jej domovina ešte ponúkla. A tými sú nepochybne skalní fanúšikovia v Česku a na Slovensku, ktorí napriek jej životu a kariére za veľkou mlákou na jej tvorbu nezanevreli. Pred mesiacom uviedla v Prahe svoj nový videoklip Ruža a práve naň láka na sociálnej sieti svojich fanúšikov.

Lucie Vondráčková pred mesiacom uvidela svoj nový videoklip k piesni Ruža:

Súťaž spočíva v tom, že Lucka vždy položí otázku, týkajúcu sa videoklipu a ten, kto odpovie správne, za odmenu s Luckou strávi príjemný večeri pri dobrom jedle. Ponuka je, zdá sa, pre fanúšikov tak lákavá, že jej prišlo od fanúšikov až sedem stovák odpovedí. "Vylosovanie súťaže Ruža! Teším sa s dievčatami na večeru s jedným z vás, a ďakujem, že sa vám Ruža tak páči. Máme všetci veľkú radosť, pozrite si ešte klip, nech ho dokonale poznáte," pobáda Lucka na svojom Facebooku fanúšikov. Víťazkou sa stala istá fanynka, menom Lenka.

Lucie láka fanúšikov na svoj nový videoklip prostredníctvom súťaže na Facebooku, kde ma 237 tisíc fanúšikov:

Je sympatické, že sa len prednedávnom rozvedená mama dvoch detí inšpirovala vo svete influencerov a vskutku originálne zabezpečila, aby sa pod jej novým videoklipom k piesni Ruža zdvihli čísielka pozretí. Zároveň však dokázala, že fanúšikovia stoja stále pri nej a kariéru môže napokon znova rozbehnúť aj v rodnej zemi.

Súvisiace články

Najčítanejšie