Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Známu DJku našli mŕtvu pod skalným zrázom, jej syn (4) je odvtedy nezvestný!
Zdielať na

Známu DJku našli mŕtvu pod skalným zrázom, jej syn (4) je odvtedy nezvestný!

Zdroj: Facebook/Daniel Mondello

Talianskom rezonuje vskutku mrazivý prípad s tragickým koncom v jednej z celebritných rodín. Po automobilovej kolízii z miesta nehody utiekla žena s malým dieťaťom, známa talianska dídžejka Express Viviana. Ženu, žiaľ, našli neskôr mŕtvu, no po dieťati neostalo ani stopy. Prípad sa však každým dňom viac zamotáva.

Známa talianska dídžejka hardsytle, občianskym menom Viviene Parisi (43) sa podľa očitého svedka nehody z miesta činu odobrala po svojich, držiac svojho 4-ročného syna Gioela v náručí, obaja mali byť nažive a v poriadku. Päť dní po nehode ju našli, žiaľ, už mŕtvu, avšak smrteľné zranenia nesúviseli s dopravnou nehodou. Informácie o tragédii priniesol taliansky denník Corriere Della Sera.

Záhadné udalosti odštartovala minulotýždňová nehoda na jednej z talianskych diaľnic, keď sa v tuneli zrazila Viviene v jej menšom aute s dodávkou. Nehodu obaja prežili, no namiesto toho, aby so synom počkala na mieste na príchod polície, z miesta nehody ušla. Jej telo neskôr polícia objavila pod strmým zrázom. Jej telo nieslo dva typy zranení, no ani jedno nesúviselo s dopravnou nehodou. Jedno zranenie jej spôsobil pád, predpokladá sa, že práve zo strmého kopca a ďalšie, posmrtné, spôsobila zrejme zver.

Viviene spolu s manželom patria v Taliansku medzi legendy hardstyle dj-ingu, mnohé projekty robili spoločne:

Vyšetrovatelia zatiaľ v prípade nikoho neobvinili, nevylučujú totiž ani samovraždu, pre ktorú sa mohla hudobníčka rozhodnúť. Obrovský otáznik však visí nad tým, kde sa nachádza iba 4-ročný chlapec. "Giole bol nažive a v náručí svojej matky," opísal svedok nehody, s ktorým polícia intenzívne spolupracuje. Svojho syna vraj držala, akoby ho chcela ochrániť a nejavila známky, že by mu chcela akokoľvek ublížiť. Avšak pátranie po ňom je zatiaľ neúspešné a každým dňom sa šanca na bezpečný návrat chlapčeka znižuje.

Viviene so svojím malým synom Gioelom, ktorý je od osudnej nehody nezvestný:

Facebook/Daniel Mondello

​Jej trúchliaci manžel a otec malého chlapca, taktiež známy dídžej Daniele Mondello, má nepriestrelné alibi. Sám začal syna hľadať a vyzýval ostatných ľudí na pomoc pri pátraní. "Pozývam všetkých, ktorí by sa chceli pripojiť k pátraniu po mojom synovi Gioleovi, aby prišli v stredu 19. augusta na čerpaciu stanicu v Caronii. Doporučujem vhodné oblečenie s dlhými rukávmi a nohavice. Zoberte si taktiež dostatok vody a náhradné oblečenie," znie v statuse na sociálnej sieti.

K účasti na pátraní vyzýval aj manžel nebohej a otec nezvestného chlapca, talianska dídžejská legenda Daniele Mondello:

Tragédii však predchádzali vážne psychické problémy Viviene, keďže podľa ľudí z jej okolia mávala záchvaty a bola schopná aj niekoľko minút vkuse hlasno jačať. Susedia dokonca do jej domu viackrát privolali kvôli kriku aj políciu. Podľa nich jej na psychickej pohode nepridala ani koronakríza.

Súvisiace články

Najčítanejšie