Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Samo Tomeček odrátava dni do sobáša! Jeho vyvolená sa už ukázala v svadobných šatách!
Zdielať na

Samo Tomeček odrátava dni do sobáša! Jeho vyvolená sa už ukázala v svadobných šatách!

Archívna reportáž

Sympatický spevák, ktorý chytil šancu za pačesy ešte pred 16 rokmi, keď bojoval vo finále speváckej súťaže, ide do chomúta. Po rozchode s bývalou priateľkou a jeho manažérkou v jednom, dlho nesmútil. Už je jasné, že tentokrát trafil do čierneho.

Presne dva roky tvoria Samo Tomeček a Sophie pár. Zdá sa, že ich láska ale vôbec nechladne, ani neupadá do stereotypu. Pri pohľade na Samuelov Instagram je zjavné, že sú zamilovaní až po uši.

O ruku pritom požiadal tmavovlásku ešte na jar minulého roku. Zrejme aj pre koronu sa im nepodarilo splniť ono známe "do roka a do dňa", no s malým meškaním sa predsa len bude svadba konať.

Pri zásnubách páru bola aj televízia JOJ:

​Nastávajúca nevesta si už bola vyberať šaty, rovnako aj budúci ženích nenechal nič na náhodu a vyskúšal pár oblekov. Pochopiteľne, je úplne jasné, že tie, ktoré zavesil na Instagram, si napokon nevybrali. Ženích predsa nemá vidieť nevestu v jej bielych šatách pred svadbou, hovorí sa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Predmanželske rande...❤️ @sierra.foxtrit.tango #city#singer#love#engaged#marriedsoon

Príspevok, ktorý zdieľa Spevák, hudobník (@samueltomecek),

Svadba sa bude konať v kostole, snúbenci poctivo absolvovali ešte na jar predmanželskú prípravu podľa predstáv katolíckej cirkvi. Niet pochýb, že od osudového "áno" ich už nedelia mesiace, ba ani týždne. "Predmanželské rande," ale aj hastag "čoskoro manželia" hovoria jasnou rečou. Toto leto bude pre zaľúbencov nezabudnuteľné.

Súvisiace články

Najčítanejšie