Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cibulková ukázala v plavkách guľaté popôrodné bruško! Ľudia komentármi ŠOKOVALI!
Zdielať na

Cibulková ukázala v plavkách guľaté popôrodné bruško! Ľudia komentármi ŠOKOVALI!

Archívna reportáž

Už pár dní si užíva Dominika Cibulková s rodinou a kamarátmi krásy Jadranu. Vybrali sa do krásneho historického mesta Dubrovník na juhu Chorvátska. Tenistka sa ale nešla skrývať pred svetom, denne pridáva na sociálnu sieť množstvo fotiek.

Dominikine sebavedomie je celkom neotrasiteľné, zdá sa. Napokon, má na to dobrý dôvod, aby si bola absolútne sebaistá - na kurtoch dosiahla obrovský úspech, keď sa stala svetovou štvorkou, zarobila si slušné milióny, má milujúceho manžela a k úplnej dokonalosti to dotiahol svojím narodením Jakubko.

Počas tehotenstva pribrala skutočne viditeľne, čo ale nie je nič neobvyklé. Pochopiteľne, to, čo sa naberá 9 mesiacov za zvláštnych hormonálnych podmienok, sa len ťažko stratí v priebehu pár týždňov, hoci sú aj také šťastné prípady, ako napríklad Ivana Gáboríková.

Pre tehotenstvo Dominika v novembri ukončila profi kariéru:

​Dominika ale nikdy nebola vychudnutý typ. Jej pevná, svalnatá postava je ale nepochybne súčasťou jej tenisového úspechu. Je preto úplne namieste, aby Dominika svoje telo milovala, nech je akékoľvek. Preto sa rozhodne ani nehanbí ukázať v plavkách, aj keď od plochého bruška má ešte skutočne ďaleko.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Pred pár dňami sa ukázala na Instagrame v bikinách, bruško ale zakrýval Jakubko. Tentokrát pridala fotku z dovolenky v celých plavkách a je jasné, že do postavy pred tehotenstvom má ešte ďaleko. No je absolútne šokujúce, aké komentáre začali pribúdať pod jej fotkami. Akoby niekto jej fanúšikov vymenil. "Toto si na Vás vážim! Sama sebou, vzor pre všetky maminy. Sebavedomo s hlavou hore," napísala jedna z nich. "Ako to robíte, že aj plnšia postava môže vyzerať tak skvelo," pridala ďalšia. "Konečne normálna žena v plnej kráse," znela ďalšia pochvala. Ani jediný komentujúci si nedovolil obvyklú kritiku, akú si neraz vypočujú celebrity za každé kilo navyše. Zdá sa, že aspoň k ženám krátko po pôrode má verejnosť úctu, našťastie.

Súvisiace články

Najčítanejšie