Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chorvátsky konkurent Rodriga Alvesa šokuje ešte viac! Živý Ken TÝMTO priznaním vyrazil dych!
Zdielať na

Chorvátsky konkurent Rodriga Alvesa šokuje ešte viac! Živý Ken TÝMTO priznaním vyrazil dych!

Zdroj: Instagram/Neven Ciganovic

Pri prechádzke romantickými uličkami v chorvátskej Dalmácii by sa vám mohlo stať, že uvidíte skutočne nevídaný úkaz. Je ním svojský model Neven Ciganovic (52), mohutný chlap s vizážou bábiky Kena v neónovom oblečení. A to je predsa len niečo, na čo ešte ľudia v našich končinách, a ani na Balkáne, nie sú tak celkom zvyknutí.

Živému Kenovi z Balkánu sa však okrem plastických operácii stala pred nedávnom iná nepríjemnosť. Drobná nedbalosť mu podľa jeho slov spôsobila až tri mesiace trvajúcu erekciu. Neven sa rozhodol, že zabráni tomu, aby sa podobná nehoda stala inému mužovi na tejto planéte a robí v tejto problematike naozaj svojskú a najmä "užitočnú" osvetu.

Chorvát Neven Ciganovič sa dostal do povedomia širšej verejnosti, vďaka početným a výrazným zákrokom, ktoré z neho majú vytvoriť akúsi živú kópiu bábiky Kena. Podobne ako jeho kolega Brazílie, najprv živy Ken, teraz živá Barbie menom Jessica Alves, si svoju cestu za slávou a pozornosťou razí s poriadnou dávkou kontroverzie.

Neven sa od svojho pravého ja líši na nepoznanie:

Zaujať sa rozhodol príbehom o neutíchajúcej erekcii, ktorú mu podľa jeho slov spôsobil istý prípravok na rast svalov, ktorý vraj našiel náhodou pri upratovaní svojho obydlia. Tento život ohrozujúci stav zvaný priapizmus, keď si telo nevie poradiť s extrémnym prekrvením intímnych partií tela, zvrátila až operácia, ktorú musel Neven podstúpiť. Avšak nehodu stihol šikovne využiť na zviditeľnenie sa vo svete šoubiznisu, kde je každá kuriozita počas uhorkovej sezóny viac než vítaná.

Takto oblečený sa vybral na gay party živý Ken z Balkánu:

Jeho životným poslaním sa odvtedy stala osveta a varovanie pred podobným "úrazom" z nedbanlivosti. Mužom radí, aby poriadne čítali príbalové letáky všetkých doplnkov výživy. Zároveň si založil účet na internetovej stránke s pornografickým obsahom, kde odhaľuje tie najintímnejšie zákutia svojho tela v rôznych bizarných polohách.

"Minulú noc ma môj kamarát z Grindru (internetová gay zoznamka, pozn. red.) pozval na akciu, prisahal, že tam bude do sto ľudí. Prvýkrát v živote som presne vedel, čo si oblečiem," napísal pod príspevok, na ktorom je oblečený v protivírusovom skafandri, avšak s chýbajúcim pokrytím zadnej časti tela. Neven sa svojou homosexuálnou orientáciou a tým, že neodmietne pozvanie na akýkoľvek divoký večierok, vôbec netají. Treba však uznať, že svojskému Chorvátovi by málokto hádal päť krížikov na chrbte, a zdá sa, že šokovať mieni aj naďalej

Súvisiace články

Najčítanejšie