Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Niekdajší Rodrigo, potom Ken, dnes Jessica: Narodila som sa, aby som bola matkou!
Zdielať na

Niekdajší Rodrigo, potom Ken, dnes Jessica: Narodila som sa, aby som bola matkou!

Svoj postupný prerod z útleho mužíka na živého Kena a následne na ženu obrích tvarov, podrobne dokumentoval Rodrigo Alves, dnes už Jessica, na sociálnych sieťach a v obskúrnych televíznych šou. Kvôli množstvu operácii, ktoré tento Brazílčan už podstúpil utrpelo nielen jeho fyzické zdravie, ale predovšetkým duševné, a na čas sa objektívov stránil. Dnes je naspäť, je z neho žena menom Jessica plná entuziazmu a tvrdí, že je pripravená stať sa matkou.

Transgender hviezdička sociálnych sietí, Rodrigo Alves (36) nedávno oznámil, že už iba niekoľko krokov ho delí od novej identity. Aj zmena mena je už na dosah, už v najbližších dňoch sa z neho stane oficiálne Jessica. No tam jeho sny nekončia, v pláne má zmeniť pohlavie aj fyzicky, teda ďalšou plastickou operáciou. No to, čo chce v budúcnosti dosiahnuť, vyrazilo mnohým dych.

​Na svojom Instagrame zverejnila 36-ročná transgender televízna hviezdička video z istej rannej šou, v ktorej okrem iného tvrdí, že jej najväčším snom je stať sa matkou. Konečne sa podľa vlastných slov cíti byť tým, kým sa mala stať, teda ženou. "Rokmi som rástla nielen ako osobnosť, ale aj ako živá bytosť. Narodila som sa ako transgender žena," vyhlásil niekdajší živý Ken rozhodne a tvrdí, že celý život musel bojovať s tým, kým vo vnútri skutočne je.

Jessica ešte v časoch keď sa ako Rodrigo túžila stať živým Kenom, dnes je všetko ináč:

Jessica síce v partnerskom živote veľa šťastia zatiaľ nemala, no láska k druhému človeku jej v živote nechýba. "V prvom rade treba milovať sám seba. Moja priorita som ja sama a moja premena. Chcela by som mať dieťa, veľmi by som chcela bábätko," šokuje Jessica, ktorá tvrdí, že si často predstavuje ako sa stará o dieťatko s niekým, kto ju akceptuje takú, aká je. Avšak jej predošlé plastické operácie naznačujú, že na sebe v minulosti túžila zvýrazniť skôr maskulínne črty, ako umelé svalstvo na tele, či výraznú sánku. Avšak Jessica si napriek tomu stojí za svojím, a tvrdí, že už ako malý chlapec sa hrávala s bábikami a stále bola v kontakte so ženou vo svojom vnútri.

Bývalý živý Ken v rannej šou prezradil, že na ceste za vysnívaným životom ženy bude kráčať s novým menom Jessica Alves:

Do úplnej transformácie na ženu mu vraj chýbajú iba tri plastické operácie, a potom podľa vlastných slov skončí s plastikou nadobro. "Neľutujem, že som sa netransformovala už dávnejšie. Musela som si tým všetkým prejsť, aj tým, čo sa dialo v mojom vnútri, aj keď je pravda, že operácie boli mnohokrát riskantné. Žijem veľmi zdravo, nepijem, veľa spím a zdravo sa stravujem. Už len tri operácie a potom s tým končím," zastrája sa Jessica, poučená z chýb z minulosti, keď v dôsledku nepodarenej operácie nosa mala dokonca problém s dýchaním.

Súvisiace články

Najčítanejšie