Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Potvrdené! Bohuš Matuš (46) a jeho 17-ročná Lucinka budú rodičmi!
Zdielať na

Potvrdené! Bohuš Matuš (46) a jeho 17-ročná Lucinka budú rodičmi!

Zdroj: Facebook

Tento neobvyklý pár už vzbudil mnohé emócie. Ľudí pohoršilo najmä to, že spolu začali chodiť v čase, keď malo dievča len 14 rokov, pričom zaľúbenec mal 43. Svorne však tvrdili, že medzi nimi k ničomu fyzickému spočiatku nedošlo a počkali až na dovŕšenie zákonnej hranice. Potom to ale vzali zostra, zdá sa.

Ťažko si spraviť názor na vzťah, keď boli vyjadrenia 46-ročného Bohuša Matuša raz také, inokedy úplne opačné. Kým najprv básnil o ich nežnej platonickej láske, potom hovoril, že si už spolu užívajú všetky radosti vzťahu, neskôr pridal reči o svadbe, aby vo februári tohto roku všetko zmietol zo stola a poprel, žeby niekedy s Luciou plánoval budúcnosť.

Neskôr sa ale opäť tvárili ako hrdličky, keď stredoškoláčke Lucinke kúpil muzikálový spevák k narodeninám kolobežku. No zdá sa, že čas trávili počas karantény aj inak, ako len kolobežkovaním, píše portál Extra.cz.

Pozrite si jednu z Matušových piesní:

Už v minulosti sa Matuš vyjadroval, že by mal deti rád ešte vo veku, aby to rovno neboli jeho vnúčatá. "Lucinka chce veľmi bábätko. Mojej mame som sa narodil v jej 17 rokoch, takže si to viem predstaviť a nebránim sa tomu," povedal pred časom spevák. Zrejme sa páru veľký sen splní už tento rok.

"Lucinka je v tom, rodiť by mala v novembri alebo v decembri," prezradili portálu Extra viacerí ľudia z okolia páru. Možno práve tehotenstvo bude dôvod, prečo Lucia pred časom odišla zo školy ešte predtým, ako by si spravila aspoň maturitu. Správu už pre portál Extra.cz potvrdil aj nastávajúci otec: Meno ešte nemáme vymyslené, na to je skoro. Myslím, že sa veľmi tešia aj rodičia Lucinky, že budú babi a dedo v tak mladom veku. Výborne spolu vychádzame, najmä s mamičkou".

Súvisiace články

Najčítanejšie