Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Toto už nikto nečakal! Monika Beňová (52) je TEHOTNÁ!
Zdielať na

Toto už nikto nečakal! Monika Beňová (52) je TEHOTNÁ!

Archívna reportáž

Šokujúcejšia správa už na Slovensku dávno nebola. Dlhoročná politička a europoslankyňa Monika Beňová je tehotná. Nebolo by na tom nič zvláštne, ak by nemala už 52 rokov. To je vek skutočne nielen neobvyklý, ale v mnohých prípadoch na materstvo aj nemožný.

Monika Beňová má 31-ročného syna, skôr by sa čakalo, že sa stane onedlho starou mamou. Ona sa ale rozhodla inak. Zabezpečená je na niekoľko generácií, má dlhoročného partnera a jej zdravotný stav je zjavne natoľko dobrý, že jej lekári tehotenstvo odobrili.

O svojom priateľovi nikdy nehovorila, po "verejnom" vzťahu s Fedorom Flašíkom chcela mať zrejme tentokrát pokoj. Navyše, veľkého pomocníka má aj vo svojom synovi, ktorého pred 31 rokmi vypiplala po predčasnom pôrode v prvom týždni siedmeho mesiaca z 1000 gramov váhy.

S Fedorom Flašíkom sú rozvedení od roku 2017:

​Tehotenstvo sa snažila europoslankyňa čo najdlhšie utajiť, čo sa jej podarilo až do šiesteho mesiaca. Hoci keby to človeku čo i len napadlo, dalo sa na niektorých fotkách na sociálnych sieťach vidieť, že akosi "pribrala"  v oblasti brucha. "Chceli by sme sa podeliť s tými z vás, ktorí nám to prajete, o našu nesmiernu radosť a šťastie z očakávaného rozšírenia našej rodinky," vyrazila Monika v pondelok ráno dych svojim fanúšikom potom, čo sa správa prevalila v Pluska.sk.

Vzhľadom k jej pokročilému veku musela Beňová absolvovať všetky prenatálne vyšetrenia, tak už s istotou vie, akého pohlavia je bábätko. "Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6. mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky," prezradila nastávajúca mamička. Tým ale s detailmi skončila. "Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intímne obdobie v živote ženy. Aj preto sme si to chceli užívať čo najdlhšie bez pozornosti médií. Preto je toto jediná oficiálna informácia a aj stanovisko k nášmu šťastíčku," uzavrela Monika a už len poďakovala za blahoželania a "držanie palcov" v zostávajúcich mesiacoch tehotenstva. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie