Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ondrej a Erika Kandráčovci boli prvýkrát kočíkovať! TOTO je Maruškine "vozidlo"!
Zdielať na

Ondrej a Erika Kandráčovci boli prvýkrát kočíkovať! TOTO je Maruškine "vozidlo"!

Archívna reportáž

Ako je už dobrým zvykom, ktorý dodržali aj všetky celebrity, z ktorých sa stali v ostatných mesiacoch rodičia, po dvoch týždňoch od pôrodu sa ide von. Prvé kočíkovanie tak majú za sebou aj Ondrej a Erika Kandráčovci.

Tretie dieťatko sa sympatickému páru narodilo 26. júna. Malá Mária síce mal prísť na svet až o týždeň neskôr, no pri rutinnej kontrole lekár zistil, že nie je všetko úplne ideálne a bábätko musí ísť ihneď von. Našťastie, po cisárskom reze boli obe, Erika aj Maruška, v úplnom poriadku.

Po piatich dňoch v pôrodnici v košickej Šaci nastal čas ísť domov. Tam už na sestričku čakali Ondrík a Emka, ktorí sa na tretiu do partie veľmi tešili. No určite najviac sa tešil milujúci manžel a otec Ondrej.

​Už si ale môžu "odfajknúť" ďalší významný deň - bábätko sa bolo po prvýkrát prevážať vo svojom štvorkolesovom tátošovi. Nesmerovali však do mesta, vybrali si lepšie. "Dnes prvá spoločná vychádzka do prírody. Po rokoch kočíkujeme opäť a je to krásny pocit," vyznal sa Ondrej. Po boku žiariacej Eriky sa mu dá skutočne len veriť.

Manželia zvolili elegantný sivý kočík luxusnej britskej značky. Cena ich modelu sa vrátane hlbokej vaničky šplhá k 1000 eurám. Niet pochýb, že malá Mária sa cíti ako vo vatičke. Narodila sa v úplne ideálny čas - rodinka má pred sebou na kočíkovanie ešte celé leto.

Súvisiace články

Najčítanejšie