Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na smiech alebo do plaču? Slávna mama TAKTO strápnila svojho syna!
Zdielať na

Na smiech alebo do plaču? Slávna mama TAKTO strápnila svojho syna!

Archívna reportáž

Rodičia si niekedy neuvedomujú, že to, čo považuj za skvelý nápad, môže byť pre ich pubertálnych potomkov príšerne trápne. Túto situáciu si práve na vlastnej koži overila "pravá blondínka", obľúbená americká herečka Reese Witherspoon.

Nestarnúca 44-ročná Reese Witherspoon má so svojím bývalým manželom, hercom Ryanom Phillippem dve deti, 20-ročnú Avu a 16-ročného Deacona. Práve mladší z nich sa aktuálne pokúša naštartovať vlastnú kariéru ako hudobník.

Deacon Reese Phillippe zverejnil uplynulý týždeň svoj prvý singel s názvom Long Run, pre ktorý naspievala vokály speváčka Nina Nesbitt. Jeho slávni rodičia už nemôžu byť viac hrdí.

Vypočujte si prvý singel mladého Deacona:

Niet lepšieho štartu, ako keď začínajúceho muzikanta podporí jeho slávna mama, ktorá má na Instagrame vyše 23 miliónov sledovateľov, no na zahodenie nie je ani takmer milión fanúšikov otca. Obaja hrdo zdieľali synove dielko, no mama Reese pridala ešte niečo, čím synovi zabezpečila takmer 7 miliónov lajkov len za jediný deň.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When your kid has his first single... you gotta dance! ?#longrun @deaconphillippe @ninanesbitt

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon),

Na videjku jej syn pustí svoj singel a túto vzácnu chvíľu Reese zvečnila. Najprv len nadšene pokyvuje hlavou, potom pridá ruky, aby nakoniec vystrelila do tanca celá. "Keď má vaše dieťa pesničku... musíte tancovať," okomentovala veľmi vtipné videjko. Z neho je jasné, že hoci ona sa veľmi baví, Deacon by sa asi najradšej prepadol od hanby. Pravdou ale je, že mamin príspevok okomentoval jasne pozitívne: "Hahaha, milujem ťa, mami". Nech už sa v danom momente cítil trápne, iste mu mamina sláva v kariére pomôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie