Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rytmus si uvedomil, aké dôležité je TOTO! Jemu sa to ale nikdy nedostalo
Zdielať na

Rytmus si uvedomil, aké dôležité je TOTO! Jemu sa to ale nikdy nedostalo

Archívna reportáž

Zrejme nikto nepochybuje o tom, že Patrik Vrbovský sa v otcovstve našiel. Onedlho to bude presne rok, čo jeho život obohatil ten najdôležitejší človek - jeho syn Sanel. Vyznania lásky voči malému tvorovi nemajú konca, neraz pripojí kedysi drsný raper aj životné múdrosti.

Ešte pred dvomi rokmi by zrejme nikto netipoval, čo spraví s Rytmusom láska. Do moderátorky a modelky Jasminy Alagič sa zamiloval tak bezhlavo, že v podstate od začiatku nepochyboval, že je to tá pravá, ako už sám neraz povedal.

Ešte v ten istý rok, ako spolu začali chodiť, sa zasnúbili a stihli splodiť dieťa. To už bude mať jeden rok a rodičom robí veľkú radosť.

Rytmus by mohol robiť budúcim otcom školenia:

​Žiaľ, šťastná a úplná rodina nie je ani zďaleka úplná samozrejmosť. Vzťahy sa rozpadajú, no neraz jednoducho otcovia nedokážu byť otcami v pravom zmysle slova. To sa stalo aj Patrikovi Vrbovskému. So svojím otcom nemal v podstate žiadny vzťah, o to viac sa snaží, aby Sanel nič podobné nepocítil.

"Pri ňom si uvedomujem, aké je dôležité vyrastať v plnohodnotnej rodine. Hlavne to, keď si s ním každý deň od narodenia a sleduješ, kam sa uberá ten jeho malý ľudský život. Je to na nás," napísal Rytmus k fotke svojho syna uznajúc obrovský význam oboch rodičov v živote dieťaťa a formovania človeka. On sám je ale dôkazom, že hoci jeden z rodičov zlyhal, aj tak dokázal pochopiť, že tak to nemá byť. Od fanúšikov si vyslúžil nielen súhlasné a obdivné komentáre, ale aj poznámku, že "takýto rodičia by mali mať viac detí". Ako sa Jasmina vyjadrila, určite plánujú ďalšie bábo, otázka už je len kedy.

Súvisiace články

Najčítanejšie