Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nemilosrdná Meghan! Pre TOTO zavrhla kamarátku, tá sa jej teraz vyhráža klebetami!
Zdielať na

Nemilosrdná Meghan! Pre TOTO zavrhla kamarátku, tá sa jej teraz vyhráža klebetami!

Archívna reportáž

Život plný kamarátok, kamarátov a žúrov je preč. Meghan Markle sa vydala za britského princa a značnú časť svojho dovtedajšieho života musela obetovať. Teraz prišla o ďalšiu kamarátku a nepochybne to tiež súvisí tak trochu s politikou. Písala totiž v USA neakceptovateľné názory.

Jessica Mulroney je v USA veľmi známa návrhárka, ktorá mala dokonca vlastnú televíznu šou o svadbách. No už nemá, po spore s rasistickými názormi prišla o všetko, vrátane priateľstva s Meghan, píše portál Daily Mail.

Jessica sa pustila do ostrej debaty s influencerkou afroamerického pôvodu, Sashou Exeterovou. Rasisticky ladené názory sú aktuálne v USA absolútne neprípustné a po čo i len náznaku prichádzajú ich autori o prácu, aj postavenie.

Meghan totálne prerušila kontakt aj s otcom či sestrou:

​V prípade Jessicy sa všetko naplnilo do posledného zničujúceho detailu. Prišla o vlastnú šou, o účinkovanie v rannom programe, o zmluvu s obchodným domom, a aj jej manžel sa musel vzdať pozície v istej talkshow. No prišla aj o kamarátku. Meghan ju doslova vyškrtla zo svojho života napriek tomu, že Jessica sa už ospravedlnila nielen samotnej Exeterovej, ale aj celému svetu.

Tento status zverejnila Jessica Mulroney po prevalení škandálu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Please read my statement. It is from my heart.

Príspevok, ktorý zdieľa Jess Mulroney (@jessicamulroney),

V postavení Meghan ale ide o princípy. Ak by sa ukázalo pravdivé aj tvrdenie o jej politických ambíciách, nemôže svoju budúcnosť ohroziť priateľstvom s domnelou rasistkou. Jessica sa ale nevzdáva. "Je zničená z toho, že Meghan sa k nej otočila chrbtom v dobe, keď ju najviac potrebuje. Volá jej prakticky nonstop, a tiež prosí ich spoločných priateľov, aby sa pokúsili sprostredkovať jej kontakt," hovorí nemenovaný zdroj z blízkosti Jessicy.

Meghan je ale neoblomná. Tak, ako v živote odrezala svojho otca aj nevlastnú sestru, rovnako to spravila so svojou kamarátkou. Horšie je, že tá sa začala vyhrážať, že ak ju Meghan aspoň nevypočuje, napíše poriadne pikantnú knihu. Vraj je na čo spomínať a je toho dosť, čo by Meghan rada utajila. Nech tak spraví, alebo nie, isté je, že takto sa priateľstvo neobnovuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie