Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nenávisť, prekliatie a voodoo?! Pravda o vzťahu Bartošovej a Bílej!
Zdielať na

Nenávisť, prekliatie a voodoo?! Pravda o vzťahu Bartošovej a Bílej!

Archívna reportáž

Začínali zhruba v rovnakom čase na rovnakej štartovacej čiare. Jedna so vzhľadom anjela, druhá čertica. No bola to čiernovláska, ktorá prerazila naplno a dodnes sa teší obrovskej sláve. Iveta to videla a hoci navonok pôsobili ako kamarátky, Luciu vraj totálne nenávidela.

Je to až neuveriteľné, ale medzi dátumami narodenia Lucie Bílej a Ivety Bartošovej je rozdiel len jediný deň. A predsa mali tak rozdielne osudy, hoci začínali podobne. No kým jedna chytila šancu za pačesy a nikdy nepustila, druhá sa postupne opúšťala, až k tragickému koncu.

Iveta Bartošová vraj po celý život nerada brala zodpovednosť na vlastné plecia. Úspechy si užívala, no za neúspech vždy mohol niekto iný. A veľmi často si hnev vylievala práve na kolegyni Lucii Bílej, píše portál Extra.cz.

Pozrite si jedno z mnohých spoločných vystúpení Bílej a Bartošovej:

​Iveta bola dokonca presvedčená, že Bílá ju začarovala. "V dobre, keď sa narodil Artur, Bílá Bartošovú navštívila a darovala je figúrku. Iveta si vzala do hlavy, že Lucie robí čiernu mágiu a chce jej ublížiť. Určite to vraj bola voodoo bábika," zaspomínala si na vzťah medzi speváčkami Zlata Dvořáková, Arturova pestúnka. Figúrku vyhodila, no o pár dní ju vraj opäť našla doma. Ďalším dôkazom malo byť to, že keď dostala neskôr od Bílej kamienok pre šťastie, nedal sa vôbec rozbiť.

​Iveta bola celý život presvedčená, že nebyť mágie, Bílá by neuspela. "Iveta Bílou neznášala. Hovorievala, že to, čo patrí Lucii, malo patriť jej. Úspech kolegyne považovala za osobnú zradu," povedal ešte pred smrťou portálu Extra.cz bývalý manžel Bartošovej, herec Jiří Pomeje. "Naplno to asi nikdy nepovedala, ale ja mám pocit, že Iveta v skutočnosti nemohla uniesť, že je niekto proste lepší ako ona," myslí si Dvořáková. Samotná Bílá sa k vzájomnému vzťahu s Ivetou nikdy nevyjadrila, no ani jakživ o nej nehovorila v zlom.Kde je teda pravda ostáva vo hviezdach, Lucie si ale spokojne šliape po svojom zlatom chodníčku ďalej.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie