Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Je v poriadku?! Speváčka po pôrode brutálne schudla, ľudia majú obavy o jej zdravie!
Zdielať na

Je v poriadku?! Speváčka po pôrode brutálne schudla, ľudia majú obavy o jej zdravie!

Archívna reportáž

Nie je to celkom spravodlivo nastavené. Kým niektoré ženy sa môžu ládovať čím sa im zachce, a stále majú dokonalú postavu, iné musia aj pre aké-také krivky neustále bojovať. Medzi celebritami sa nájde dosť príkladov, keď je zjavné, že postava je vydretá a diéta sa nesmie porušiť. Je to aj prípad americkej speváčky Jessicy Simpson.

Jessica Simpson oslávila v sobotu 40. narodeniny. Svoj prvý album pritom vydala ešte ako 19-ročná a zaznamenala obrovský úspech predovšetkým v USA, no pár hitov trhalo rebríčky hitparád aj u nás. Pekná blondínka ale zvádza celoživotný boj - s kilami.

Jessica patrí zjavne medzi prípady, ktoré nemajú veľmi na výber - buď budú na prísnej diéte a tvrdom cvičení, alebo si jednoducho postavu neudržia. Simpson bola vždy ako na hojdačke.

Pripomeňte si jeden z jej hitov:

V istom momente sa skĺzla až do nezdravej obezity, obvykle to ale súviselo s niektorým z jej troch tehotenstiev a z najväčších prírastkov na váhe sa neskôr rýchlo dostala do normy. No to, čo predviedla aktuálne, po narodení jej tretej dcérky v marci minulého roka, možno považovať za skutočne šokantný úbytok na váhe.

Jessica sa dokonca prestala na seba tak trochu podobať. Jej ostatná fotka to dokazuje. "Držala som si tieto džínsy v skrini celých 14 rokov. Rozhodla som sa dať im v posledných hodinách ako tridsiatnička ešte jednu šancu. A ahoj, 40, rada ťa spoznávam," napísala k fotke, kde má na sebe rifle, ktoré by si ešte pred rokom dala ledva na jednu nohu.

Jessica cvičí, kým sa členovia jej rodiny zobudia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Woke up before all 3 kiddos to get my steps in and spend time with me, myself, and I. Move move move for your own mental health. ??

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson),

Okamžite pribudlo množstvo lichotivých komentárov, srdiečok aj obdivu. No o nič menej nie je správ, kde ju ľudia kritizujú za prílišnú chudosť, majú obavy o jej zdravie a niektorí dokonca tvrdia, že s kilami navyše vyzerala lepšie. Právo na názor má každý, hoci by si ho aj každý mohol nechať pre seba, no podstatné je, či sa Jessica cíti v novom tele dobre a je zdravá. A všetko nasvedčuje tomu, že odpoveď na obe otázky znie áno.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie