Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Je síce miliardár, ale jeho názory sú predpotopné! Na TOTO sú vraj ženy!
Zdielať na

Je síce miliardár, ale jeho názory sú predpotopné! Na TOTO sú vraj ženy!

Prvého júla sa stal 89-ročný miliardár Bernie Ecclestone po štvrtýkrát otcom, no po prvýkrát otcom syna. Pre jeho 44-ročnú manželku je to prvé dieťa. Môže ju tešiť, že pri ich majetku si môže zaplatiť pestúnok koľko len chce, lebo od manžela sa pomoci pri niektorých činností zjavne nedočká.

Bývalý šéf F1 sa stal otcom vo veku, keď na to väčšina ľudí už ani nemyslí a majú skôr prapravnúčatá, ako vlastné deti. Keď sa ale chce a nájde sa o polovicu mladšia žena, všetko sa dá. Bernie má 44-ročnú manželku Fabianu Flossi, ktorá sa rozhodla podujať na materstvo v tiež o niečo vyššom veku, ako je to obvyklé.

Synček sa volá Ace, teda v preklade Eso. Nepochybne sa mu dostáva všetkého, čo si len človek môže predstaviť. Je len jedna vec, ktorú mu otec nikdy neposkytne - nebude ho nikdy prebaľovať, píše portál Daily Mail.

V rannej šou This Morning sa Bernie vyjadril, že syna prebaľovať nebude, lebo "na to sú manželky". Povedal, že spraví všetko, čo je potrebné a toto prosto robiť nemusí. Rovnako sa priznal, že keď sa Ace narodil, nebol na pôrodnej sále. "Neviem, čo tam bolo na pozeranie, to si radšej pozriem video," povedal tento čiperný starec.

Fabiana a Bernie sú už na pohľad ojedinelý pár:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Valentine’s Day ❤️ our love is bigger and bigger everyday...Love you ❤️@bernieecclestoneofficial

Príspevok, ktorý zdieľa Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone),

Moderátor rannej šou po Ecclestonovom vyjadrí predpovedal, že to sa asi mnohým páčiť nebude. Fabiana sa to ale pokúsila zmierniť a tvrdila, že "Bernie pomáha a o Acea sa stará". Samotný štvornásobný otec potvrdil, že s bábätkom bude iste viac pomáhať, ako v prípade jeho troch dcér Tamary, Deborah a Petry. "Teraz mám oveľa viac času, môžem s ním tráviť viac času," povedal miliardár. Nad jeho vysokým vekom nepremýšľajú, on sám tvrdí, že si kopu rokov stále myslel, že má 30. Jednoducho riešia len to, čo je tu a teraz. Tu a teraz ale spôsobil muž zo "starej školy" poriadny rozruch svojím vyjadrením o povinnosti manželiek, ktoré mnohí odsúdili.

Súvisiace články

Najčítanejšie