Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ivana Gáborík ukázala rozkošnú Bellu a postavičku ako lusk k tomu!
Zdielať na

Ivana Gáborík ukázala rozkošnú Bellu a postavičku ako lusk k tomu!

Archívna reportáž

Malej slečne Gáboríkovej ťahá pomaličky na dva mesiace. Podľa fotiek na sociálnej sieti je to šikovné dievčatko, ktoré priam tabuľkovo napreduje. Jej rodičia robia všetko preto, aby jej ku šťastiu nič nechýbalo, no čo je úplne najviac, je blízkosť mamy. A tú jej Ivana dopriava.

Bella Gáboríková si vedela skutočne dobre vybrať, komu sa narodí. Vďaka jej otcovi sú materiálne zabezpečení aj na tri generácie, no vďaka obom rodičom dostala do vienka skutočne dobrú genetickú výbavu na to, aby bola krásavica, ale aj veľmi pohybovo nadaná. A aby bola aj múdra, o to sa už správnym prístupom postarajú obaja.

Tváričku malej Belly Gáboríkovci veľmi neukazujú. Neriešia to síce vodotlačou a rôznymi nálepkami, ako Vrbovskí v prípade Sanela, ale ani absolútnym nezverejňovaním syna, ako Tormová. Jednoducho vždy nájdu uhol, aby dcérka na fotke bola, no nie priamo do tváre.

V máji sa život Gáborikovcov totálne zmenil:

​Teraz ale spravila Ivana tak trošku výnimku. Bellu v poslednej dobre nosí často v ergonomickom nosiči, čo mnohé bábätká veľmi obľubujú pre absolútnu blízkosť mamy. Aj malá Gáboríková sa javí byť veľmi spokojná. "Dieťa nemusí vedieť, akým smerom ide, ale keď je k vám pripútané, necíti sa byť stratené," pripojila Ivana k fotke výrok Gordona Neufelda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A child may not know what direction he is going, but when he is attached to you, he doesn’t feel lost -Gordon Neufeld

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Zvedavé očká malej Belly a dokonale zladená dvojka. Ivana si dala záležať na každom detaile outfitu, jemné broskyňové tóny skombinovala s bielou. No na fotke z profilu prekvapila ešte jedna vec - Ivana má postavu, akoby ani nebola tehotná. Dokonale štíhle nohy a ploché bruško dosiahla už v rámci šestonedelia a to pritom s pohybom ešte len začala. Niekto sa jednoducho narodí pod šťastnou hviezdou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie