Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Útok na Dominiku Cibulkovú! Diali sa zvláštne veci, potom to priznala!
Zdielať na

Útok na Dominiku Cibulkovú! Diali sa zvláštne veci, potom to priznala!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková sa už takmer mesiac teší z najväčšieho pokladu. Malý Jakubko sa jej narodil 14. júna a tenistka tak už dobre vie, aká je tá najväčšia láska. Hoci si užíva každý deň, dokonca aj výlety a kamarátov, predsa len sa niekto pokúsil jej trochu život znepríjemniť.

Dominika Cibulková patrí medzi naše najsledovanejšie celebrity. V jej prípade to ale nie je len úspech v tenise, keď sa stala našou najúspešnejšou hráčkou v histórii, ale aj jej štýl a záľuba v luxuse.

Vyše päťstotisíc fanúšikov na Instagrame a takmer 600 tisíc na Facebooku. Práve tí sa posledné dni nestíhali čudovať, čo za zvláštne videa to Dominika pridáva. Už je to ale jasné.

Dominika sa pre Jakubka vzdala svojej životnej lásky - tenisu:

​Aj podľa tohto videa začalo byť fanúšikom CIbulkovej jasné, že niečo nie je v poriadku:

facebook/DC

Bolo veľmi čudné, keď sa na Cibulkovej profile na Facebooku začali zjavovať videá ako o sumcovi uväznenom v kokose, alebo o tapetovaní, či o odlievaní betónu. Síce pár lajkov pribudlo, zrejme si ale viacerí položili otázku, čo sa to s Dominikou porobilo. Niektorí už v komentároch napísali to, čo Dominika v sobotu potvrdila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Ktosi zneužil jej sledovaný profil na zverejňovanie videí. "Priatelia, môj oficiálny Facebook bol pred pár dňami heknutý, už na tom pracujeme. Ďakujem vám za všetky upozornenia a prepáčte za nepríjemnosti," napísala na Instagrame tenistka, ktorá sa aktuálne nevie dostať do vlastného profilu na Facebooku. Podľa komentárov k tomu prichádza pomerne často, treba vyplniť formulár a už len čakať, ako a kedy zamestnanci sociálnej siete zareagujú. To jediné aktuálne ostáva aj Dominike. Pre tú je to v priebehu mesiaca už druhá nepríjemnosť, hoci vykradnutie chalupy bolo rozhodne mrzutejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie