Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Opäť v nemocnici! Aneta Parišková je už po štvrtýkrát pre vážnu chorobu hospitalizovaná
Zdielať na

Opäť v nemocnici! Aneta Parišková je už po štvrtýkrát pre vážnu chorobu hospitalizovaná

Archívna reportáž

Už tretí mesiac plynie od momentu, keď sa jojkárska hviezda dozvedela desivú správu. Čeliť rakovine je obrovská výzva a silná psychika je nepochybne pomocou. V tomto prípade má Aneta skutočne veľkú devízu - od začiatku totiž o úspešnosti liečby nepochybuje.

Aneta Parišková bojuje s Non-Hodgkinovým lymfómom, teda so zhubným nádorom lymfatického systému. Prvú chemoterapiu dostala 5. mája, odvtedy sa jej chémia naliala do žíl už po štvrtýkrát.

Anetka sa so svojimi fanúšikmi delí o radosti aj starosti. Neodmlčala sa ani v prípade vážnej choroby, naopak, chce, aby jej drahí priaznivci vedeli, že boj neustáva a je odhodlaná zvíťaziť. Hoci to niekedy nie je ľahké.

Na Anetku sa už veľmi tešia aj kolegovia v JOJ:

​Okrem prirodzených následkov liečby, ako je strata vlasov či nevoľnosti, je pre Anetu nesmierne ťažká najmä iná vec - odlúčenie od rodiny. Do nemocnice si svojich troch synov a manžela vziať nemôže. "Nedočkavo sledujem ako mi odkvapkáva posledná infúzia a konečne, po piatich dňoch odídem z nemocnice domov za mojimi milovanými," okomentovala Anetka v piatok fotku z nemocnice so záberom na stojan s infúziou.

Túto situáciu nezažila po prvýkrát, a zrejme ani posledný. "Dnes som ukončila 4. cyklus chemoterapie a navyše som absolvovala CT vyšetrenie. Verím, že jeho výsledky budú priaznivé," prezradila Aneta a niet pochýb, že jej všetci ľudia veľmi želajú uzdravenie. Na obrazovky sa už čiastočne vrátila aspoň na pár dní, no podstatné je, aby to bolo natrvalo a v plnom zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie