Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Toto veľmi o charakternosti princa Charlesa nesvedčí! TAKTO zareagoval na kolabujúceho muža!
Zdielať na

Toto veľmi o charakternosti princa Charlesa nesvedčí! TAKTO zareagoval na kolabujúceho muža!

Archívna reportáž

Svet šokovalo video, na ktorom sa neznámy muž v prítomnosti princa Charlesa zložil bezvládne na zem. Možno k náhlej nevoľnosti prispeli horúčavy, alebo stres z prítomnosti mocného muža, no reakcia princa bola celkom nevhodná a trápna. Muža totiž nechal napospas osudu a odišiel od neho preč.

Horúci štvrtkový deň bol pre princa Charlesa a jeho manželku Camillu vskutku dramatický. Počas návštevy istej firmy rozvážajúcej potraviny mu pred očami skolaboval jeden zo zamestnancov. Princ si za svoju reakciu vyslúžil mnoho kritiky, keďže neborákovi vôbec nepodal pomocnú ruku. Avšak sedemdesiatročný nástupca na trón mal na to celkom objektívne dôvody.

Mala to byť príjemná návšteva v distribučnom centre online reťazca s potravinami, no behom krátkej chvíle sa zmenila na drámu. Video na youtubovom kanáli o kráľovskej rodine zachytáva, ako sa princ Charles v dobrom rozmare rozprával s jedným zo zamestnancov. Zrazu pána v tmavých okuliaroch premohla slabosť, rozkýval sa a priamo pred Charlesovými očami sa zložil na zem. Okamžite ho začali ratovať muži stojaci nablízku, ktorým sa po niekoľkých minútach podarilo muža priviesť k vedomiu.

Princ Charles so svojou manželkou Camillou navštívili distribučné centrum reťazca s potravinami, no po chvíli sa návšteva zmenila na drámu:

​Avšak ani rýchla akcia nezatienila skutočnosť, že princ Charles nepohol ani brvou, a s pokojom Angličana sa celej situácii iba prizeral. Po chvíli dokonca prešiel k ďalšej skupine zamestnancov a viedol s nimi veselú debatu o ich práci, akoby sa nič nestalo. Dokonca aj postihnutý muž sa krátko po kolapse postavil na nohy a neváhal načatú konverzáciu s princom s úsmevom dokončiť. Veď šanca rečniť s princom príde možno len raz za život, a odpadnúť pri tom je celkom smola.

​​Avšak Charlesova opatrnosť je celkom na mieste, keďže náhla nevoľnosť muža mohla byť príznakom vážnej choroby. Princ sa len nedávno vyliečil z choroby COVID-19 a vo svojom veku už patrí do rizikovej skupiny. 

Moment, keď zamestnanec reťazca lapá po dychu a padá na zem:

Mnohí mu skôr, ako nepodanie prvej pomoci, vyčítajú skutočnosť, že sa o stav muža príliš nezaujímal a neprejavil takmer žiadnu empatiu v tak napätej situácii. Nuž, emócie nie sú silná stránka väčšiny členov kráľovskej rodiny, avšak svoju spoločenskú úlohu dostatočne kompenzujú charitatívnymi aktivitami.

Súvisiace články

Najčítanejšie