Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Gottovej manžel opäť skúša šťastie! Dal jej aj peniaze, zareagovala TAKTO!
Zdielať na

Gottovej manžel opäť skúša šťastie! Dal jej aj peniaze, zareagovala TAKTO!

Archívna reportáž

Manžel Dominiky Gottovej splnil svoj sľub a po uvoľnení karanténnych opatrení priletel za svojou manželkou do Českej republiky. A neprišiel s prázdnymi rukami. Tušil, že ak chce získať srdce svojej ženy naspäť, nebude to zadarmo. No ani to Dominiku nepresvedčilo zmeniť svoj názor na rozvod.

Rocker Timo Tolkki, manžel dcéry zosnulého multi slávika, sa do Českej republiky vrátil, aby zabojoval o priazeň svojej manželky. Tá je však presvedčená o tom, že rozvod je v ich prípade jediná cesta. To je celkom pochopiteľné, najmä potom, ako jej manžel na sociálnej sieti zverejňoval fotky s jeho údajnou mexickou priateľkou.

​Ešte stále manželia, Timo Tolkki a Dominika Gottová sa naposledy osobne videli ešte vo februári 2020, tesne pred jeho pracovnou cestu do Mexika. Tá sa však kvôli koronavírusovej pandémii a opatreniam s tým súvisiacimi natiahla a v horúcej exotickej krajine sa zdržal o poznanie dlhšie. Podľa informácií denníka Blesk.cz pozval po príchode do Česka svoju zákonitú na romantickú večeru, azda s vierou, že Dominiku získa naspať a zabráni tak rozvodu.

Dominike sa po smrti slávne otca zmenil život od základov, opustila manžela Tima a z Fínska sa presťahovala do rodného Česka:

"Bolo to od neho veľmi milé, ale od začiatku som mu hovorila, že sa stretávame iba ako kamaráti. Rozvod sme neriešili," tvrdí Dominika a za svojím rozhodnutím si pevne stojí. Rozvod sa však naťahuje a dôvodom môžu byť aj Timove státisícové dlhy, ktoré by mohli po rozvode prejsť aj na jej triko. Avšak Timo sa tvári, akoby boli dlhy minulosťou a naopak, manželku podľa vlastných slov podporil počas návštevy slušnou finančnou čiastkou.

Takto Timo Tolkki lákal svojich fanúšikov na turné v Latinskej Amerike, so zárobkom sa údajne podelil so svojou manželkou Dominikou:

Timo Tolkki plays Stratovarius Classics in Latin America August-September 2019

Uverejnil používateľ Timo Tolkki Offical Pondelok 24. júna 2019

"Dal som Domi nemalú čiastku peňazí, ktoré som zarobil vďaka hudbe. Nie je na tom finančne dobre, keďže v bare, kde pracovala bola situácia po koronakríze veľmi zlá a nedostávala prepitné," zveril sa fínsky hudobník, ktorý po večeri strávenom s Dominikou zmenil svoj status na Facebooku na "v komplikovanom vzťahu". Timo sa tiež priznal, že už aj balí kufre naspať do Fínska. Je tak možné, že ak sa nestane zázrak, Dominiku uvidí až na rozvodom súde v Helsinkách, kam sa bude musieť dcéra Karla Gotta osobne dostaviť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie