Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nečakané fotky! Belohorcová prekvapila tehotenským bruškom!
Zdielať na

Nečakané fotky! Belohorcová prekvapila tehotenským bruškom!

Archívna reportáž

Bývalá moderátorka erotických relácii na Slovensku, ale aj v Česku, 44-ročná Zuzana Belohorcová, žije už nejaký rôčik v slnečnom Miami. Za manželovým biznisom tam odišla aj s ich dvomi deťmi - 10-ročnou Salmou a 6-ročným Neviom. Netajila sa však tým, že by pokojne prijala aj tretie dieťa.

Roky plynú, a či už Zuzana Belohorcová tretie dieťa skutočne chcela, alebo nie, je to biologicky pomaly ale isto zmietnuté zo stola. Je však na prvý pohľad jasné, že v materstve sa blondínka našla.

Okrem vystavovania vlastných kriviek sú totiž jej deti Salma a Nevio hlavnou témou fotiek, ktoré pridáva na sociálnu sieť. Hlavne v dcérke sa zjavne vidí, aj právom, je totiž ako mamina kópia.

​Možno sa ale Zuzane za veľkým bruškom a radostným očakávaním zacnelo. Na Instagram totiž pridala fotky z čias, keď bola v očakávaní malej Salmy. "Krásne spomienky na najkrajšie obdobie v živote. Moje prvé tehotenstvo, keď sme čakali Salminku a zároveň sa rozhodovali zmeniť život od základu a začať odznova na opačnom konci sveta," vyznala sa Zuzana zo spomienok.

Krásne fotky nadchli mnohých. "Ubehlo desať rokov a dve deti, a vy stále vyzeráte ako dvadsiatka," zalichotila jej jedna z fanúšičiek a ostatní písali podobne. Tehotenstvo Zuzane skutočne svedčalo, tento stav už však zrejme nezažije. "Život píše krásne príbehy, tak sa teším na ďalšie," napísala Zuzana, ktorej optimizmus a láska k životu sú priam nákazlivé. Napokon, ako inak by sa aj dalo pristupovať k životu so šťastnou rodinou, na mieste večného leta a pri štedrých zdrojoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie