Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chcete vyzerať ako Kardashianka? Podelila sa o TOTO video s návodom na masáž tváre!
Zdielať na

Chcete vyzerať ako Kardashianka? Podelila sa o TOTO video s návodom na masáž tváre!

Archívna reportáž

Jedna z členiek klanu Kardashianových sa so svojimi fanúšikmi podelila o video jej skrášľovacej rutiny. Na počudovanie nie je k tomuto úkonu nutné použiť ani skalpel, ani injekciu s botulotoxínom. Stačí, ak si človek zakúpi produkty z jej vlastného kozmetického radu a najmä - pozorne počúva návod na aplikáciu.

Kourtney treba uznať, že zo sestier Kardashianových je azda najprirodzenejšia a prípadné zásahy chirurga na nej nie sú veľmi výrazné. A tak je možné, že jej špeciálna masáž tváre, ktorú názorne predviedla nedávno vo videu, skutočne funguje, pretože táto 41-ročná hviezda reality show a mama dvoch detí vyzerá naozaj mladistvo a sviežo.

Vo videu, v ktorom predvádza produkty vlastnej značky kozmetiky, sa ukázala iba v čiernej športovej podprsenke v pohodlí svojej luxusnej kúpelne. Chcela tak demonštrovať, že aj napriek karanténe a zavretým salónom krásy sa dá vynájsť a urobiť si wellness v pohodlí domova. Na pomoc si prizvala Sophie, špecialistku na masážne terapie a ako krovie jej poslúžili dve zamestnankyne z jej kozmetickej firmy. Samozrejme, každá sa v bezpečí svojho domova pripojila na hromadný videočet a rituál sa mohol začať.

Kourtney spolu s profesionálnou masérkou názorne ukázali ako si spraviť v pohodlí domova zázračnú masáž tváre:

"Prebúdzate unavené svalstvo vašej tváre. Toto vám pomôže vyzerať, akoby ste si dopriali dlhší spánok," hovorí vo videu Sophie a postupne aplikuje na pleť olej, sérum a hydratačný krém. Dievčatá si rozohrejú pleť, začínajú pod bradou, prechádzajú vyššie k sánke a masírujú sa, aby rozprúdili lymfatický systém ešte predtým, ako sa začnú sústrediť na stred tváre. Celá terapia s masážou trvá okolo 15 minút a dievčatá počas nej poslušne plnia pokyny špecialistky. "Bože, to je úžasné, myslím, že to začnem robiť každé ráno," povedala nadšene Kourtney.

Kourtney vyzerá na svoj vek veľmi mlado a postavu si udržuje športom a zdravou stravou, zásahy plastických chirurgov narozdiel od jej sestier nevidno:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Don’t call me, I’ll call you. ?: @splashnews

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney Kardashian (@kourtneykardash),

Špecialistka Sophie dodala, že ak je človek v časovom strese, nemusí podstupovať 15 minútovú terapiu. "Stačí, ak tým strávite 30 sekúnd, no robte to s láskou a stimulujte prietok krvi," radí profesionálna masérka. Či bude výsledok fungovať aj s použitím iných produktov Kourtney síce nespomenula, no je isté, že sa snaží vo svete kozmetiky preraziť.

Jej túžba po úspechu vlastnej značky môže byť motivovaná aj skutočnosťou, že v novembri 2019 oznámila fanúšikom, že v reality show Keeping up with the Kardashians končí. Jej súčasťou bola dlhých 13 rokov, no podľa vlastných slov ju to nenapĺňalo a prostredie show sa pre ňu stalo toxickým. Kourtney sa chce venovať vlastnému podnikaniu a najmä svojim trom deťom Masonovi (10), Reignovi (5) a Penelope (8).

Súvisiace články

Najčítanejšie