Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nočná mora žije! Sexnahrávka už zrejme princa Andrewa definitívne zničí!
Zdielať na

Nočná mora žije! Sexnahrávka už zrejme princa Andrewa definitívne zničí!

Archívna reportáž

Nočná more britskej kráľovskej rodiny je späť. Obvinenia zo znásilnenia mladistvej a blízky vzťah s Jeffreym Epsteinom (†66), ktorý bol odsúdený za pedofíliu a obchod s bielym mäsom, obral princa nielen o kráľovské vymoženosti, ale aj o dobré meno celej rodiny. Situáciu okolo jeho osoby sa naoko podarilo utíšiť a zamiesť pod koberec, no nie na dlho. Istá žena vraj disponuje videonahrávkou, ktorá môže princa totálne položiť.

Po nedávnom zadržaní Epsteinovej priateľky a zároveň údajnej dohadzovačky Ghislaine Maxwell (58) sa Pandorina skrinka princa Andrewa opäť otvorila. A údajne z nej vylezú veľmi škandalózne dôkazy, ktoré ho môžu z obvinení definitívne usvedčiť. Podľa informácii od princovej sesternice disponuje bývalá priateľka Epsteina sexnahrávkou, na ktorej figuruje práve princ Andrew. A zdá sa, že Ghislaine bude ochotná použiť všetko čo má v talóne na záchranu vlastného krku.

Americké tajné služby sa po prevalení sexuálneho pedofilného škandálu v tých najvyšších kruhoch veľmi ostro zameriavajú na každého, kto s obchodníkom s bielym mäsom prišiel do styku. O to viac na tých, ktorí s ním mali dôvernejšie vzťahy, ako aj princ Andrew (60).

Epstein mal celú sieť mladých dievčat, ktoré zneužíval na svoje súkromné aj na obchodné účely:

Ghislaine Maxwell bola nielen Epsteinovou bývalou priateľkou, ale robila pre neho veľmi špinavú prácu a zháňala k jeho službám neplnoleté dievčatá. "Ona je čisté zlo, spôsobila ľudom už toľko utrpenia a bolesti a teraz sa bude snažiť z toho dostať. Jeffrey jej zaplatil veľmi veľa peňazí, aby to pre neho robila, nedržal jej pod krkom nôž," tvrdí o Ghislaine Maxwell podľa denníka The Sun Christine Oxenburg (58), princova sesternica z druhého kolena. Maxwell je momentálne zadržaná a vypočúvaná americkou tajnou službou a zdá sa, že o svoju slobodu bude tvrdo bojovať.

​Ghislaine má totiž v pláne vytiahnuť kompromitujúci materiál na princa Andrewa, ktorý by ho mohol dostať na rovnakú pozíciu, kde je ona, čiže za mreže. Podľa Christiny má Ghislaine niekoľko nahrávok, z ktorej jedna nesie práve jeho meno. Ak ich dodá zástupcom FBI, môže sa to pozitívne premietnuť na výške jej trestu. Christina spoznala Epsteina a jeho vtedajšiu priateľku ešte v 90. rokoch a tvrdí, že Andrew nie je na nahrávkach sám. "V tomto prípade nie je obeť, Ghislaine nie je a nikdy nebola jeho priateľka, veď ho nahrávala. Kamaráti svojich kamarátov nenahrávajú," myslí si Christine.

Kto sa na videu s princom Andrewom nachádza však neprezradila a zdá sa, že to ani netuší. Avšak svorne tvrdí, že Ghislaine Maxwell si je plne vedomá toho, že má obrovský problém. A ak má ísť na dno, stiahne so sebou všetkých, aj z tohto dôvodu si nahrávky roky prísne strážila. Christine v spoločnosti Ghislaine a princa môžete vidieť v galérii TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie