Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Seriálová hviezda je zrejme mŕtva! V loďke našli len jej 4-ročného synčeka
Zdielať na

Seriálová hviezda je zrejme mŕtva! V loďke našli len jej 4-ročného synčeka

Archívna reportáž

Dramatická správa prišla od jazera Piru. Práve tam sa vybrala na plavbu so svojím 4-ročným synom 33-ročná herečka známa najmä z muzikálového seriálu Glee. Naya Rivera je ale nezvestná a záchranári sa obávajú najhoršieho.

Plavba po kalifornskom jazere Piru sa pre herečku Naya Riveru zrejme skončila najhoršie, ako sa dá, píše portál TMZ.com. Pozadie udalosti je ale pomerne zvláštne.

Naya si požičala loďku a vybrala sa so synčekom na plavbu po pokojnej hladine jazera. Po niekoľkých hodinách sa však stále neozývala a loďku v dohodnutom čase nevrátila. Majiteľ požičovne sa ju vybral hľadať.

Pozrite si najlepšie čísla Nayi zo seriálu Glee:

Loďku po chvíli našiel, no v nej bol len spiaci 4-ročný chlapček Josey. Po jeho mame ani stopy. V ten deň bolo pritom príjemné počasie a jazero bolo absolútne pokojné. Prečo by došlo k nehode, pri ktorej sa herečka utopila je preto záhadou. No všetko nasvedčuje tomu, že sa tak stalo. "V nádrži veľkej, ako je táto, číha mnoho nebezpečenstiev," vyjadril sa miestny šerif.

Ešte včera vložila Naya na Instagram fotku so synčekom. "Len my dvaja," napísala:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

just the two of us

Príspevok, ktorý zdieľa Naya Rivera (@nayarivera),

Chlapček záchranárom povedal, že si boli s mamou zaplávať, no do loďky sa vrátil len on. Rivera si navyše nevzala ani záchrannú vestu, ktorá je povinnou výbavou loďky. Nayu stále hľadajú potápači aj vrtuľník, no zatiaľ bezvýsledne. Smutnému koncu nasvedčuje aj fakt, že by zrejme syna samého tak dlho v loďke nenechala. V prípade potvrdenia smrti pôjde už o tretiu tragédiu spojenú s účinkujúcimi v seriáli Glee.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie