Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rozvod už je na spadnutie! Agáta si TAKTO nastavila podmienky pre nového partnera!
Zdielať na

Rozvod už je na spadnutie! Agáta si TAKTO nastavila podmienky pre nového partnera!

Archívna reportáž

Od apríla minulého roku uplynulo už dosť času na to, aby Agáta a Jakub Prachařovci definitívne zistili, že spolu už skutočne nechcú byť. Jakub má za sebou aj pár mesiacov trvajúci vzťah s modelkou Denisou Dvořákovou, Agáta pár kratších flirtov. Už ale presne vie, čo chce.

Žiadosť o rozvod podala Agáta tesne pred nástupom koronakrízy. Keďže sa ale na čas zastavil svet, aj súdy prestali prestali pracovať. Zdá sa ale, že predsa len už ide rozvod manželov Prachařovcov do finále, píše portál Blesk.cz.

Agáta nechce mať s Jakubom už zjavne nič spoločné, okrem dcéry, samozrejme. Veľmi rýchlo po rozchode si na sociálnej sieti zmenila priezvisko späť na svoje dievčenské, teraz to chce spraviť aj oficiálne. "Zmením si meno a budem znovu Hanychová. Prachařová sa mi nikdy nepáčilo, ale zamilované dievčatá to dokážu prehryznúť, to bol aj môj prípad," vyjadrila sa Agáta.

Agáta bola niečo ako česká Paris Hilton, kontroverzné vyjadrenia sú jej obľúbené:

Pre vyrovnanie sa s Jakubom musela zasiahnuť aj Agátina mama. Hoci si modelka a moderátorka nežije zle, predsa len nemala dosť peňazí na to, aby vyplatila Jakuba z jeho polovice domu, ktorý spoločne postavili. A tak Veronika Žilkovú pre dcéru obetovala milovanú chalupu v Orlických horách. Nič už preto ukončeniu manželstva nestojí v ceste. "Rozvod ide konečne do finále a myslím si, že na konci augusta už budeme rozvedení," robí si nádeje Hanychová.

Hoci je Kryšpín Jakubov nevlastný syn, aj tak z neho spravil veľkého fanúšika Slávie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak uz to slavi nekolikatej zapas...nebo ja se v tom nevyznam...prej mame titul #slavista #nevynechazapas @slaviapraha

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Okrem toho, že má jasno o svojom priezvisku aj delení majetku, ešte jedna vec sa už Agáte utriasla. Nemá v pláne žiadny vážny vzťah a tiež si ujasnila, akého partnera by rada. "U mladých chlapcov som v poslednom čase veľmi šťastia nemala, tak sa teraz budem obzerať po niekom staršom a rozumnejšom," hovorí Agáta. Ale vzápätí pridá ešte jednu podmienku: "Mal by mať lepšie auto ako ja, a aj lepší dom," upresnila so smiechom svoje priority.

Súvisiace články

Najčítanejšie