Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulková vyrazila s Jakubkom do zahraničia! Bývajú v TAKOMTO luxuse!
Zdielať na

Cibulková vyrazila s Jakubkom do zahraničia! Bývajú v TAKOMTO luxuse!

Archívna reportáž

Jakubko Navara nemá ešte ani mesiac a už je druhýkrát v zahraničí. Prvýkrát to bolo, keď sa narodil - Dominika Cibulková sa totiž rozhodla pre pôrod v luxusnej súkromnej klinike vo Viedni. Tentokrát už ale išiel skutočne na výlet, opäť ako v bavlnke.

Syn našej najúspešnejšej tenistky sa narodil 14. júna. Zatiaľ ani netuší, aké šťastie má, že jeho mamou je práve Dominika Cibulková. Zahrnie ho totiž nielen nekonečnou láskou, ale aj obrovským luxusom.

Prvý výlet malého chlapčeka smeroval na Záhorie. V Plaveckom Podhradí má totiž jeho mama luxusnú chalupu a tak si mohli užívať skutočnú idylku.

​Tentokrát ale zamierili manželia Dominika a Michal so synčekom ešte viac na západ. Cieľovou destináciou bola Praha. V hlavnom meste Česka si vybrali skutočne luxusné ubytovanie a z fotiek v Dominikiných instastories je zjavné, že v danom hoteli na brehu Vltavy neboli prvýkrát. "Akí sme šťastní, že sme zase v Prahe a bývame opäť v našom najobľúbenejšom hoteli," napísala tenistka k videjku z prehliadky luxusného apartmánu.

Noc v tomto apartmáne stojí aktuálne 530 eur pre dve osoby s dieťaťom. V hoteli si Dominiku zjavne považujú, nechali jej osobný odkaz aj tašku s pozornosťou. Cibulková sa ale pochválila ešte jednou novinkou - kabelkou Christian Dior vyrobenou na mieru aj s jej menom "Domi". Za cenu tohto kúsku by mohli ostať v apartmáne minimálne týždeň. Je jasné, že v živote Cibulkovej sa po príchode dieťatka nič nezmenilo, stále si potrpí na márnivých radostiach.

Súvisiace články

Najčítanejšie